Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Türkiye'de 29 Eylül günü koronavirüs nedeniyle 68 kişi vefat etti, 1427 yeni vaka tespit edildi

Son dakika: Ülkemizde koronavirüs vaka ve ölüm sayıları düne göre arttı. 29 Eylül tarihinde açıklanan verilere göre; vaka sayısı 1427 artarak 317 bin 272'ye yükseldi. 68 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 8 bin 130'a çıktı. 6 gündür düşüşte olan vaka sayıları, bugün tekrar yükselişe geçti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

metin:

döviz kuru gibi bi iniyi bi çıhıyı yapacak bi şey yohhhh

9
1
yanıtYanıtla
fatih:

döviz ne zaman inmiş biz mi kaçırdık :D

yanıt3
yanıt0
Didem:

Kedi olabilir.

yanıt0
yanıt0
metin:

fatih kardeş ara sıra on kuruş iniyi kaçırmişsın

yanıt0
yanıt0
fatih:

Hala vaka sayısı diye lanse edip durmayın, hasta sayısı bunlar günlük hastaneye yatırılanların sayısı

6
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Yükselmiyor aksine azalıyor, 2 zirve noktası aşıldı, çok yeni olduğu için fark edemiyorsunuz. Aktif vaka sayısı dün -85, bugün -93 kiş azaldı. Son 62 günün değerlendirmesi: Vaka sayılarında büyüklerin ortalaması 1. 739 Küçük sayıların ortalaması 1. 046 Son 62 gün ortalaması 1. 417 Bugün yeni vaka sayısı 1. 427 Önümüzdeki hafta boyunca beklenen : Günlük vaka sayısının ortalama''nın altında olacağı yönünde. !Sahte ve koruyuculuğu olmayan maskeleri lütfen kullanmayalım. !!!!

2
4
yanıtYanıtla
Büşra:

Gaz bulduğunuza göre bir ön indirim alsak derim ben, uçmakta olan insansız hava araçlarından ve uçmakta olan havalı insanlardan anladığım kadarıyla çok yakında kendi doğal gazımızı kendimiz kullanacağımıza göre şimdiden doğalgaz faturalarını yüzde otuz üçü oranına indirilmesini beklemek hiç de abes değil. Ülkenin büyümesinin etkilerini faturalarımızda küçülmeler olarak görmek bizim hakkımız. Haklarımız gasp edilmesin.

4
1
yanıtYanıtla
hani avrupa bizi kıskanıyordu:

Kış geldi gelecek sayılar yine yüksek. Bir sürü kural kısıtlama geldi ama denetim sıfır. . .

4
0
yanıtYanıtla
KOMİK Mİ BU İNSAN YA:

HERGÜN BİNDÖRTYÜZ ÜSTÜ VAKAYLA NEYİ KONTROL ALTINA ALDINIZ?DÜŞEN NEDİR?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title