Haberler

    Bologna, Gary Medel'i transfer etmek istiyor!

    Güncelleme:

    İtalya Ligi ekiplerinden Bologna, Beşiktaş'ın Şilili oyuncusu Gary Medel için 2,5 milyon euroyu gözden çıkardı.

    Gary Medel Bologna için gün sayıyor. Siyah beyazlı yönetimin de gitmesine sıcak baktığı Medel için İtalyan ekibinin, bonservis bedeli olarak 2,5 milyon euro önerdiği iddia edildi.

    YILLIK 2,3 MİLYON EURO KAZANIYOR

    Sözleşmesi 31 Mayıs 2020'de sona eren Şilili, Beşiktaş'tan yıllık 2,3 milyon euro kazanıyor. Öte yandan geldiği günden bu yana istenilen performansı ortaya koyamayan ve yıllık 2.7 milyon Euro'luk kontratıyla kulübe de yük oluşturan Lens ile de yolların ayrılacağı bildirildi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
    500

    Yorumlar (3)

    Kemal Aydın:

    Medel iyi oyuncu, atom karınca mübarek. 2, 5 Milyon Euro az, 4-5 Milyon Euro iyi.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    ben:

    bir bjkli olarak yetersiz ve beşiktaşa uygun olmadığını düşünüyorum

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Selçuklu:

    Lense bu parayı veren kulüptenmi yoksa cebindenmi verdi? Yazık yöneticiyim diye oturuyorlar. Bu yöneticiler zarara da ortak mı? Hayır. Aynı; yüklü borç devreden belediyeler gibi, borç ve zarar için federasyon ve içişleri müfettişleri neden görevlendirilmiyor.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title