Haberler

TFF, Suat Arslanboğa ile olan sözleşmesini feshetti

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, 31.05.2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın sözleşmesini feshetti. Arslanboğa, Fenerbahçe'nin kural hatası yapıldığı için TFF'ye başvuruda bulunduğu Alanyaspor maçının VAR hakemiydi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile 2020 yılında sözleşmesi bitecek olan Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın sözleşmesini feshetti. Arslanboğa, Alanyaspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği ve çok konuşulan maçın VAR hakemiydi. Deneyimli hakem son olarak 1-1 berabere biten Beşiktaş-Başakşehir maçını yönetmişti.

İşte Türkiye Futbol Federasyonu'nundan yapılan açıklama;

Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün fesih edildi.

Yine Van Spor Futbol Kulübü ile Piserro Kahramanmaraşspor arasında oynanan müsabakanın ardından saldırıya uğrayan hakemlerimizden Alparslan Şen'in şikayeti doğrultusunda, açılacak kamu davasına TFF olarak müdahil olma talebinde bulunulması ve davanın sonuna kadar takipçisi olunması kararlaştırıldı.

Son dakika: TFF, Suat Arslanboğa ile olan sözleşmesini feshetti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Suat Arslanboğa Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (24)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ:

neden peki maç iptal değil var hakemini alıyorsun görevden

9
0
yanıtYanıtla
fenerkolik:

Bjk-akbil maçındaki rezil yönetiminden feshettiler bjk li suatın sözleşmeyi yani bizim maçtan değil.

yanıt10
yanıt2
The flawless:

fxbahçe ye destek olmak için tff başkanı fenerli nihat ın aldığı bir önlem diyelim.

yanıt3
yanıt2
Kenan:

Hem kural hatası yok de hemde hakemin sözleşmesini fesih et Fransız lobisi yine iş başında

7
1
yanıtYanıtla
matador:

hem macı erteleme hata yok diye neden peki macın hakemiini sözlesmesini iptal ediyorsun eger kural hatası yapılmamışsa. kime şirin görüneceksiniz anlamadım

6
1
yanıtYanıtla
The flawless:

Alanyaspor fxbahçe yi eze eze yendi . fxbahçe her zamanki gibi masa başı oyunları ile 3 puan peşinde.

yanıt3
yanıt2
CR:

HAHA BJK AKBİLSPOR MAÇINA VERDĞİ KARAR İLE 8TAŞN MAĞLU OLMASINI ENGELLEMİŞTİR ONDAN BU FESİH

yanıt2
yanıt1
GADDAR:

NİHAT REYİZ BU SEZON FB'' YE YANLIŞ YAPAN KİM VARSA KELLESİNİ ALACAK. . . FB '' YE KIYAK YAPAN HER HAKEMİN ÖNÜ AÇIK. . . MESELE HATA FİLAN DEĞİL, SİZ HALA ANLAMADINIZ MI !!!!

3
3
yanıtYanıtla
artık şike de bariz hale geldi:

sadece Galatasaray üzerine odaklanmışlar cezalar diğer takımı fb yi ihya etmeleri bekleniyor. peki ya geçen sene külüpler birliğiyle ilgili imza toplanmıştı , hakeme ceza verilmesin diye ne oldu şimdi . bu sene TFF değil sanırım FFF Fenerbahçe futbol federasyonu , fenerbahçe merkez hakem yönetimi, fenerbahçe tahkim kurulu oldu.

3
2
yanıtYanıtla
MTT:

Sebebi de açıklayın bilelim arkadaş. Hem kural hatası yok diyorsun hemde bir hakemi daha eziyorsun. Hakemler ne yapsın şimdi fenev maçlarında korkarak karar verecekler????

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title