Haberler
Güncelleme:

Son Dakika! Sağlık Bakanı Koca: Koronavirüs salgınında yeniden bir şiddetlenme yaşıyoruz

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin mart ayından bu yana mücadele verdiği koronavirüs salgınında yeniden bir şiddetlenme yaşandığını belirtti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (144)

AdaletsizAdalet:

Ekonomik kaygıdan dolayı verdiğiniz kararların acısını daha buyuk ekonomik krizler ile çekeceğiz.

59
22
yanıtYanıtla
BUDUR:

bir cümlede nasılda gol atmışsın valla helal

yanıt5
yanıt5
Sam:

E e.. cık.. bunu soyle duzeltelim.. halk toplu dugunler, dugunlerde halaylar, toplu yemekler, yol kenarlarinda gordugumuz sigarali muhabbetler gibi eylemlerinin sonucunu daha cok cekeriz.. tum ulkede sokaga cikma yasagi oldugunda bu seferde millet acliktan sikayet etmeye basliyor.. bunun cozumu ozellikle gemc ve orta yaslarin coronali sosyal hayata uyum saglamalaridir..

yanıt1
yanıt2
Zengin:

Camileri açmasaydın o zaman hadi ordan

16
38
yanıtYanıtla
ESESLİ:

Sorun bir tek cami açılmasına mı kaldı. Hadi oradan kesin bar bar geziyorsundur.

yanıt8
yanıt2
M.E:

Hadi ordan!. . . Camileri açmayacakmış mış!. . Asıl açılmaması gereken yerler eğlence mekanları idi. Camide herkes maske ve mesafe kurallarına uyuyor ya eğlence merkezlerinde? kimin eli kimin cebinde belli değil. . .

yanıt11
yanıt2
Baybars:

Git işine chpnin Ayyaşı siz meyhanelere eğlence yerlerine cem evlerine gidipte eğlenince içince birşey olmuyor camiler açılınca vürüs yayılıyor öylemi dinsiz imansız kafir.

yanıt6
yanıt3
Ilyas yuksektepe:

Cahiller sizi camileri acmaymis

yanıt3
yanıt2
Ahu:

Vay din düşmanı vay

yanıt2
yanıt2
zengin2:

haklısın dostum

yanıt2
yanıt1
yldrm:

camilerde dolup taşıyo zaten ! ne kadar acınacak durumdasın bir bilsen!!!

yanıt0
yanıt1
KOCADINIZ ARTIKIN:

Senden bir cocik olmöaz Gooccoca ! Sonuçta hangi yere hizmet ettiğin belli. Verileri kasıtlı yere düşük gösterdin. İmamoğlu ve Yavaş gerçekleri söyleyince veriler yükseltildi hemen. 20, 25 olan ölü sayısı 60 lara fırladı birden. AB ülkeleri o yüzden Türkiye''yi güvenli ülkeler listesinden çıkardı. Bunlar da diyor ki daha fazla turist gelsin diye verileri düşük gösteriyoruz. Elin Avrupalılarına bizi kötülüyorlar diye iftira atıyorlar. Koca, artık iyice ggoocccacadın. Virüs bitince siz de kayıplarda olcanız

27
26
yanıtYanıtla
adam:

cahil. . . .

yanıt4
yanıt3
YÜCE İSA:

Şunun Heykelini verin havlamasın

yanıt4
yanıt3
yldrm:

seviyesiz cahil hemde!

yanıt0
yanıt1
AZRAİL:

İŞÇİYE GELİNCE KISA DÖNEM ÇALIŞMA ÖDENEĞİ ALTIN DA ÜÇ KURUŞ VERDİNİZ . O DA BİZİM KESİLEN PARALARIMIZDAN . PEKİ AYLARDIR ÇATIR ÇATIR TAM MAAŞ ALAN MEMURLAR DEVLET ÇALIŞANLARI VEKİLLER NE OLUYOR HACI EFENDİ.

32
13
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

DEVLET MEMUR İÇİN VAR. 9 GÜN TATİL EN DÜŞÜK MEMUR ÜCRETİ YÜKSEK EMEKLİLİK 0 KESİNTİ

yanıt2
yanıt5
HAK:

BİRDE KISA DÖNEM ÇALIŞMIŞ GİBİ GÖSTERİLİP TAM ÇALIŞAN DEVLLETTEN ALDIĞININ ÜZERİNE EKLENİP MAAŞI TAMAMLANANLAR VAR BUNLARIN HAKKINI HANGİ MÜFETTİŞ SORGULAYACAK GÜN OLUP DEVRAN DÖNECEK SANMA HAKLININ HAKKI KALACAK BU DÜNYADA DEĞİL BELKİ AMA AHİRETTE ELBET HESABI VERİLECEK NE İLE GELİRSEN GEL AMA KUL HAKKI İLE GELME DEMİŞ RABBİM

yanıt0
yanıt0
AdaletsizAdalet:

Kim tatile gittyse oradlarda hiç maske takılmadığını söylüyorlar. hastılığı kapıp memlektine goturyorlar!! Tatilciler keyif yapacak diye biz evimziden cıkmaya krokuyoruz!!!

37
7
yanıtYanıtla
cause:

Ne alâkası var biz burada maske takıyoruz sizden daha çok kurallara uyuyoruz

yanıt0
yanıt5
Emekli bir anne:

Televizyonda tatilcilerin nasıl maskesiz ve fiziksel mesafe kurallarına ugmadıklarını zaten görüyoruz. Yurt dışından gelen turistlere PCR testi yapılmadan ülkeye alınması ayrı bir konu. Sırf turizm canlansın diye masum insanların hayatını kaybetmesi çok acı. Özellikle ilçe bazında hiç maske ve fiziksel mesafe kurallarına uymayan kişileri denetleyen yok. Düğünler, eğlenceler vs. devam ediyor. Sağlık çalışanları gerçekten çok zor durumdalar. Allah korkusu olan lütfen tüm kurallara uysun. Size de sağlıklı uzun bir yaşam dilerim.

yanıt3
yanıt0
İspirlidadas:

Vaka sayılarını artırmak için mi okulları açıyorsunuz. Sorumsuz veliler okullara cocuklarını gönderecek, onlarda başkalarına bulaştıracak. İlk alınan önlemler gibi sıkı sıkıya devam edilse idi bir sıkıntı olmazdı.

29
13
yanıtYanıtla
Aaa:

Ula ispir li kimsin sen toprak

yanıt0
yanıt4
ÜSTAD:

ilkokul 1. sınıfa gidecek olan çocuklar gidecek sadece. onlarda mecburen gidecek evde okuma yazma öğretmek imkansıza yakın. sınıflar 2 ye bölünüp farklı günlerde gidecekler mesafe için.

yanıt11
yanıt3
Kelebek:

Sen bir sus ya düğün düğün geziyorsun sonra konuşuyorsun ispirli. Erzürüm düğünden dökülüyor PES YAAAA

yanıt2
yanıt2
ILICALIDADAŞ:

gardaş okullar açılmıyor nedirsen

yanıt2
yanıt0
NEŞE:

VELİLERİN DERTLERİ OKUL EĞİTİM DEĞİL. MESELA UÇ BİR ÖRNEK VEREYİM. . BENİM BİR ARKADAŞIM ÖZELLİKLE YIRTINIYOR OKULLARIN AÇILMASI İÇİN. ÇÜNKÜ KOCASINI İŞE, İKİ KIZINI OKULA GÖNDERDİKTEN SONRA SEVGİLİSİNİ EVE ALIYORDU.

yanıt2
yanıt0
Baba:

Kardeşim evde okuma yazma öğretmek sıfıra yakın falan değil. Biz tembeliz deyin anlayalım. Ben çocuğu ilkokul 1 e gönderdigimde dakikada 120 kelime net okuyabilecek şekilde okuyordu. Bir yetişkin gibi. Bunun sebebi okul öncesinde kendimiz harflerle rakamlarla o tarz oyuncaklarla teşvik ettik sonra kendisi zaten televizyonda dizilerde isimleri okumaya başladı tek tek yavaş yavaş. Ama bunda en önemli rol ebeveynlerdir. Yoksa gönder ingilizce kursuna sana sular seller gibi öğrensin gelsin yok öyle

yanıt3
yanıt1
ÖĞRETMEN:

SEN KESİN ÖĞRENCİSİN ! TATİLDE İNSANLAR ÜST ÜSTTE AVM LERDE İNSANLAR AKARBA AMA OKULLAR AÇILMASIN ! ÇOCUĞUM O DERSE GİRECEKSİN O DERSTEN SINAVINI OLACAKSIN.

yanıt2
yanıt1
ispirlidadas:

Ana okuluna giden çocuğa ne okuma yazması, oyun oynamayı, beceri geliştirmeyi öğretiyorlar. Ana okuluna giden öğrencinin öğrendiği rakam ve yazıları zaten bilinçli aileler evlerinde çocuklarına öğretiyor. Ana okulundaki çocuk ne bilsin sosyal mesafeyi, ne bilsin, maske takmayı. . . . . . . . Bu arada ben mühendisim. . . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
ömer turan:

günaydın . millet kırılıyor hastaneler de yer yok siz yeni yeni kabul ediyorsunuz. bu kadar insanın çoluk çocuğun hayatı tehlikede. insanlar nefes alamıyor nefes. azıcık insaf azıcık empati. para bu kadar mı önemli. kesin maaşları ama bu rezaleti bitsin. yoksa gelmiş geçmiş ne kötü bakan olarak ün salacaksınız. her memura ücretsiz 15 gün izin, 1 hafta sokaga çıkma yasağı. bitsin gitsin bu virüs. hepimiz taşın altına elimizi koymaya razıyız.

24
16
yanıtYanıtla
Sam:

O kadar kolay degil kardesim hic kimse calismasin bu virus gitsin diye bisey yok.. yine gelir sonra.. bunun cozumu halkin sosyal hayatya virusle yasamayi ogrenmesi.. senin cozumunu dunyada uygulayacak bir ulke yok..

yanıt0
yanıt4
Hayat:

Taşın altına ellerini 350 bin açılış 1500 mv düğünü mitingler böyle koyuyorlar

yanıt7
yanıt0
Aa:

??biri para istiyor buda paravar galiba tatil bravo aslında doğru sağlıkcılarında hakkı izin bravo çok mantıklı onlarda memur sonuçta

yanıt0
yanıt0
korkusuz:

Sokağa Çıkma yasağında neler yaptınız bir hatırla kuruklar oluşturdunuz hiç utanmadınızmı? şimdi yasak istiyorsunuz ne olduğunuz bellli değil.

yanıt0
yanıt0
sapri:

''TÜRKİYE FİLYASYONU EN İYİ HATTA TEK YAPAN ÜLKE'' demişsiniz ama tek yapan ülke ise tek rakibi de kendisi olduğu için en iyi yapan sonucuna nasıl ulaştık :)

29
4
yanıtYanıtla
Arif:

Eleştirmek için eleştiriyorsun

yanıt2
yanıt14
Ramazan gülsoy:

Gerı zekalı olmak ıcın cokmu ugrastılar yada ugrastın salak

yanıt1
yanıt7
Sapri:

Eleştiri değil, sadece cümledeki tezat dikkatimi çekti

yanıt7
yanıt0
Aa:

Denklem basit ceapeye bak anlarsın

yanıt0
yanıt2
Sapri:

Ramazan Gülsoy ben geri zekalı olabilirim ancak sen kesinlikle delikanlı değilsin, delikanlı insan klavyeden hakaret etmez.

yanıt2
yanıt0
Kapris:

iş olsun torba dolsun önce dataları incele sonra yaz boş yapmmaaaaa

yanıt0
yanıt3
MEMET33:

SAPRİ REİS ALDIRMA KARDAŞ BU KENDİNİ BİLMEZ ZINDIKLARA, YAZIN GAYET MANTIKLI VE YERDEN GÖĞE KADAR HAKLISIN. EN BÜYÜK CİM BOM BAŞKA BÜYÜK YOK. OLMAYAN ŞEYİN ENİ DE OLMAZ. SAYGILAR. . .

yanıt1
yanıt0
Soner:

Adam mantıksal yorum yapmış, sizde akıla uygun bir şey söyleyin.

yanıt1
yanıt0
YAVHEHEE:

POZİTİF ÇIKAN VATANDAŞI EVE OTOBÜSLE GİT DERSEN O DA BEN OLDUM ZATEN BANA NE DER GİDER TUTABİLENE AŞK OLSUN

27
4
yanıtYanıtla
devlet:

Ne yapacaktı devlet size herkese kişi başı birer araç tahsis edip öyle mi gönderecekti, bir zahmet bin taksiye git evine, taksiler Pvc paravan ile ön taraftan ayrılmış durumda, ayrıca Allah korkusu olan azcık vicdana sahip olur ve banane demez evinde karantinasına uyar ama terbiye edep ahlak hayatın hiç bir yerinde malesef karşımıza çıkmıyor artık, devlet kaba kuvvetle mi terbiye etmeli yoksa insanoğlunu dizginleyecek başka bir güç mü lazım, azıcık aklı olan İSLAM''dır o güç der.

yanıt0
yanıt4
Malesef:

Evet, "saygı"yı icsellestirememis bir toplum olduğumuz için

yanıt0
yanıt0
Red:

Maske satışı yasaklandı biz göndereceğiz dediler, 1 ay herkes maske bekledi, Korona yayıldıPara için hergün vaka sayıları düşüyor diye yalan haber yaptırdılar. Korona iyice yayıldıMaskelerin kimse burnun üstüne çekileceğini söylemedi, korona yayıldı. En kaliteli N95 maskeleri şirinlik yapmak için CB logosuyla batı ülkelerine bedava gönderdiler, işe yaramaz maskeler Türk halkına kaldı, virüs yayıldıAptal akademisyenler Türklere virüs işlemez dedikçe hiçbir şekilde devlet aksini söylemedi.

19
11
yanıtYanıtla
hüseyin:

kahvehaneler kuaförler lokantalar açık olduğu sürece vaka sayıları artacak

22
7
yanıtYanıtla
kordon:

kordon içki eylence full gidiyo yupiii. medeniyetin gözü kör olsun

13
16
yanıtYanıtla
slk:

Önce türkçe yazmayı öğren mahlukat

yanıt1
yanıt3
elaziğ:

hastahanede yapılan testlerde pozitif çıkan kişiler zaten eve gidene kadar 20 kişiye bulaştırıyor ve kimse evde garantinasına uymuyor hastahanede test yapılan yerler çok kalabalık yani bunların hepsi tehlike bunlarabi düzenleme gelse belki vakalara zalır sonucta bu salgını herkeş kapacak çaresi bulunana kadar bundan kurtuluş yok inş ALLAH``IM bir an once dermanını nasip etsin bu salgının

23
5
yanıtYanıtla
kemal:

anlaşılan turizm sezonu bitti ben vatandaşa çok ta suç bulmuyorum turizm sezonu diye her şeyi serbest bırakanların hiç mi sorumluluğu yok sokağa çıkma yasağı yaptınız da vatandaş mı uymadı? Daha önce aldığınız sıkı tedbirlere vatandaş riayet ettşi ve uydu sonrasında her şeyi serbest bırakan sizsiniz

22
6
yanıtYanıtla
Lazzz:

Vatandaş mal olmasa devlet ne kadar serbest bırakırsa bıraksın bu durum olmazdı insanlara maske tak diyince hakaret edilmiş gibi tepki veriyorlar evinde durması gereken ama dışarıda gezenleri hiç söylemiyorum.Egitim SART

yanıt2
yanıt0
abdaval:

la andavallı işi olmayan çıkmasın herşeyi devletten bekleme öküz

yanıt1
yanıt1
1907:

Birde gerçekleri saklamasanız

15
12
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

Günde 1000 kişi ölüyor varmı aslanım. . sen ne yapcan rakamları sen kendini tebdbirine baksana sana ne istaistiklerden

yanıt3
yanıt5
1908:

sen açıkla geçekleri hep aynı terana saklanıyor adam gibi belgele ozaman laf ola boş gele yok kardeşim koy belgeni konuşşşşş

yanıt4
yanıt2
Deli hüso:

On saklıyorsa sen açıkla çok biliyorsan.Bu ülkede 33 şehit verdik yok 300 şehit var dediler.yanımda yemin etti ispat yok.diyelim vaka sayısı günlük 10000 vefat saydı günlük 500 ne yapacaksın hükümeti mi devireceksin adamlar maske tak tamam düğüne gitme giderim ben özgürüm.hasta olsan devlet önlem almadı önlem alsa özgürlüğüm kısıtlanıyor.Camiler kapalıyken kuyruk diye birisi çıktı cami kapatılsa bile zorla gideriz diye eylem yaptı camiler açıldı namaza gelmez.Bilmeden ahkam kesmek konuşmak.İki eliyle şeyini doğrultamayan dünyayı düzeltiyor internet böyle işte

yanıt6
yanıt1
majoris:

Gerçekleri sen biliyorsan sen açıkla da bizde bilelim

yanıt3
yanıt3
ff:

ılac ulasmıyor takıp yok

19
8
yanıtYanıtla
Hikaye bu uygulama.:

Filiyasyon ekibi hikaye birçok gördüğüm olay var adam ve ailesi pozatif filiyasyon ekibine temaslı olduğum kişiler var diyor ekibin cevabı bir kaç güne durumlarında değişikliik olursa en yakın sağlık kuruluşuna gitsinler şaka gibi , arkadaş adam oraya gidene kadar yaya yaya gidecek nasıl bir uygulama bu bakanın söylediğiyle sahada ki uygulamanın alakası yok.

20
5
yanıtYanıtla
SADE VATANDAŞ:

eline geçen her fırsat da ülkesini kötüleyen bu gibi şahıslar durumu çok iyi olan o çok sevdiği öve öve bitiremedikleri Avrupa ülkelerine gitseler de bizlerde huzurlu huzurlu yaşasak bu Ülkede

yanıt8
yanıt11
Sam:

Gobegini kasiyarak yorum yaptiginiz cok belli.. ya ambulans aliyo yada kendi ozel araciyla gelecek o kisi sayin kardesim.. filyasyon ekipleri gece 12 lere kadar dogunun ucra koylerine kadar gidio.. keske onlarin bu emegine karsilik halkimizda daha dikkatli olsa..

yanıt7
yanıt3
Sade vatandaşa cevap:

Yalanma şampiyon ülke bitik değilmi biz ülkemizi kötülemiyoruz bizi ve ülkemizi hallere dîşürenlere isyanımız kesin paralı askerlikte yapmışsın senin yalancımı olalım gerçekleri doğruları söylemiyelimmi a haber gibi uçuyoruzmu diyelim

yanıt1
yanıt1
DOĞRUSU:

Sayın bakan siz gerçek verileri bir kes doğru paylaşın halk korkup bir toparlansın. kalkıp gerçek verilerin sadece 20 sini açıklarsanız millette olayın citiyetini fark edemiyor.

16
8
yanıtYanıtla
Lazzz:

Olmaz kardeşim olmaz bu kafada ki insanlara 50 değil 500 vefat var desende birşey olmaz bak sen biliyorsun sayıların az olduğu onlarda biliyor emin ol ama işlerine gelmiyor o yüzden sayının bir önemi yok beyin bedava...

yanıt3
yanıt0
Ahmet Fidan:

Çevremizde pozitif vakalar var, onların temas içinde bulundukları insanlar dışarlarda geziyor. artık eskisi gibi ilgilenmek yok diyorlar. Nasıl açıklayacaksınız Bakanım ?

20
3
yanıtYanıtla
Sam:

Herkes maskesini takacak, temaslilarda maskesini takacak halkta dikkat edecek.. iki taraf maske taktiginda ayni ortamda dakikalarca durmuyorsa bulas yuzde birin altinda oluyor. Bu meret en fazla yemeklerde bulasiyor.. sohbet, sigara , muhabbet toplu ortamlar bunun en sevdigo ortamlar.. hayat bir sekilde devam etmeli.. herseyi devletten beklemek yerine asil biz kurallara titizlikle sarilmaliyiz canim kardesim..

yanıt1
yanıt1
DOĞRUSU.:

SAM söylediklerin altına imza atarım. Lakin toplumda ki sorumsuz insanlar, maskesiz kesilen cezaların bir seçim yatırımı olduğunu, cezalar seçimde af edileceğini, uygulanmayacağından hem fikir, keza bende aynı fikirdeyim. Devlet ceza yiyenlerden parayı tahsil edecek görün bakalım millet uyacak mı , uymayacak mı? Hükümet siyasi çıkarından vaz geçmeli. Başka şekilde cahil kesim ile baş edemeyecek. ( maske takmayan bana göre sorumsuz, cahil kesimdir. )

yanıt1
yanıt0
adaletsizadalet:

10 kişinin olması gereken sınav salonunda 20-30 kişi olursa, Sınav esnasında adama maske çıkarma izni verirseniz. 130 dakika botunca insanları orada oturtursanız. Zaten mucize olmalı orada hasta biri oldugunda diğerlerinin yakalanmaması. !!!!!

15
5
yanıtYanıtla
adamalr:

bu test sayıları falan hikaye , tüik in enflasdyon verileri gibi birileri oturuyor bugün şunu yarın bunu yazalım diyor. . vaka sayısı 4000 lerde iken çevremde bu kadar hasta olan ölen insan yoktu. . 1600 vaka var her gün 5-6 kişi ölüyor, türkişye genelinde 50-60 diyorlar, , her ilde 1 kişi ölse 81 kişi yapar

12
7
yanıtYanıtla
Kayserili:

TTB Doktorlarina cagriLütfen bi isinizi birakin Türkiye bi görsün ne hale düsecekSizi Terr oristlerle yüzlestirenler gitsin hastanede calisin bakalim HADI BAS KAN

yanıt1
yanıt0
Aa:

1000 kişi ölsun istiyorsun ama ??yemez çakkkal sokağa çıkacanız değilmi buyrun

yanıt1
yanıt0
ASLAN:

Ülke çapında yüksek artış var. Artık hastanelerde yer bulmak imkansız. Maske, temizlik ve sosyal mesafe bu kadar mı zor Allah aşkına.

14
4
yanıtYanıtla
Bir de..:

Bazı yerlerde hiç işe yaramadıkların anlasan ne güzel olacak.

yanıt0
yanıt2
ömer turan:

sayın bakanım adam korona pozitif çocuğu karısı dışarıda. elbette herkesin başına polis dikilmez ama bu pozir-tifleri lütfen siz izole edin. bizim vatandaş malesef buna özen göstermiyor inanmıyor umursamyor vbvb. pozitif çıkanlar ve test olanlar kesinlikle bir yerde izole edilmeli ama kesinikle evde değil.

15
3
yanıtYanıtla
Sinan Bal:

Vaka artışının katlanarak gittiğini biliyoruz ama çözümün sadece maske ve sosyal mesafe olmadığı da belli. . Aynı ailede 1 kişi pozitif 3 kişi negatif çıkıyor ve diğer 3 kişi dışarıda gezebiliyor. Negatif testi çıkanların testten sonra pozitif olmayacağının garantisi yok. Önlem; pozitif çıkan hastanın yaşadığı alanda bulunanlarında karantina da kalıp, daha önce yapıldığı gibi bekçiler sayesinde ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor.

15
2
yanıtYanıtla
Ali:

Sağlık bakanlığı nda çalışıyorum insanlar çok bilinçsiz hastanede iki insan mesafeli durmayı bilmiyor pozitif hasta hastaneye geliyor herkes taşın altına elini koymalı bir kişi ile olucak iş değil bu

yanıt3
yanıt1
ankaralı:

aynen katılıyorum, adam pozitif , eşine veya çocuklarına test yapılmıyor. Kayınbiraderim pozitif çıktı, ne eşine ne çocuklarına kaç defa hastaneye telefon açtıysa test yapılmaya gelen olmadı. Maalesef sağlık bakanlıgı mart nisanda göstermiş oldugu mücadeleyi şimdi yapamıyor.

yanıt5
yanıt0
kerim:

sormak istiyorum bilim kurulu bayramda ne önerdi siz ne yaptınız

16
1
yanıtYanıtla
ali:

şiddetlenme yaşıyoruzde neden önlemler az güney kore örnek alınsa biraz bu durumda olmazdık

11
6
yanıtYanıtla
adamlar:

test yapmıyorlar. boğaz, eklem, baş ağrısı ishal ve öksürük şikayeti ile gittim kan tahlili yaptı bişey çıkmadı, , 1 antibiyorik, bir parol, 1tane de ibocould yazıp gönderdi eve, ne test ne akciğer filmi ne de başka bir şey 4 gün kullan geçmezse gel dedi muhterem doktor bey (yani pozitif ise çevremde ne kadar adam varsa bulaştır demek istedi sanırım)zorla 4 gün rapor aldık. . sanırım bunlara talimat gelmiş (zamanında antibiyotik yazmıyorlardı hatırlarsanız)mümkün olduğunca test yapmayın diye

13
3
yanıtYanıtla
Sam:

Vay be adamlar 10 sene okuyorlar ama sen iki dakikada cozdun meseleyi.. büyüksün..

yanıt3
yanıt3
Aa:

Ula daha ne istiyorsun adamdan viagramı versin vereceğini vermiş karantinayamı alsın seni TTB aşı bulduda yapmadımı keko

yanıt1
yanıt1
urfalı:

belli idi böyle olacağı şimdimi bakanın aklı başına geldi tatillere izin verildi şimdide vaka sayısı artar tabiki artar yegen.

13
3
yanıtYanıtla
Korkusuz:

Bakan size gidin başkasını yalayın demediki sen git düğün dernek yap sonra adama laf et hakkın yok senin son 2 aynı inceleyelim ne halt çevirmişsin. adamın söylemleri kayıt altında önce ADAM olmalısın

yanıt0
yanıt0
mamedd:

covid hastlığını geçirmiş biri olarak söylüyorum covid olduğumuz süre zarfında filasyon ekiplerinden ne arayan oldu nede gelen oldu bilinçli insanlar olmasak dışarıda rahatca gezebilirdik ki dışarıda rahatca gezenler yüzünden covid olmuştuk zaten . yer gaziantep

13
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ ABUZER:

vazgeçin artık artık yönetemiyorsunuz size itimadımız kalmadı artık söylediklerinize inanmıyoruz artık dürüst olun gerçekleri halka açıklayın sizin bu toz pembe verdiğiniz rakamlar insanlarda rehavet yarattığı için vaka sayıları her geçen gün artıyor yasak çok denetim yok siz neyin kafasını yaşıyorsunuz yönetemiyorsunuz bırakın artık

9
7
yanıtYanıtla
ABUZERE CEVAP:

İyi diyorsunuz hoş diyorsunuz madem biliyorsunuz vaka sayısı fazla o zaman belgeleyin size inanalım ama yok ben bunu yapamam derseniz ben ne size inanırım ne de verilen açıklamalara benim diyeceklerim bu kadar

yanıt1
yanıt2
Gözlem:

Vaka sayıları artarsa, vatandaş kabahatli. Vaka sayıları azalırsa Sağlık Bakanı çok başarılı. Bu iş ilk günden beri sakat. ! Sorun ciddiyetsizlik. ! Tek elden, tek sesle, tek merkezden yönetme arzusu. ! Bilgi şeffaf değil, açık değil, objektif değil. Neyin önlemi. ?Bugün veriler açıklandığında 2500 yeni vaka deseler de. ! 300 yeni vaka var deseler de inanacak bir grup var. ! Aslında DOĞRUSU YOK ki. ! Hepsi palavra. Bugün kendini hasta bilmeyen hastalar var. ! Şifayı kaptınız belki henüz haberiniz yok. !

13
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA SABUNCUOĞLU:

ÇOKTANDIR ÖYLE OLDUĞU SÖYLENİYORDU YENİMİ FARK ETMİŞLER

10
4
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

KİMSENİN İLGİLENDİĞİ YOK HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR , SAKIN HASTA OLMAYIN . . .

11
2
yanıtYanıtla
kelebek:

devlet daha ne yapsın sen hasta olma diye hergün bas bas bağırıyor sen ipleme sonra devlet bana bakmiiiy geç bunları hacı sen adam olacaksın kurallara uyacaksın

yanıt1
yanıt1
TÜRKCAN:

TTB Doktorlarina cagriLütfen bi isinizi birakin Türkiye bi görsün ne hale düsecekSizi Terr oristlerle yüzlestirenler gitsin hastanede calisin bakalim

9
3
yanıtYanıtla
ankara:

sayın bakanım mart-nisanda verilen mücadele şuan verilmiyor. hastaneler dolu, test yapmıyorlar. Adamın testi pozitif çıktıysa, diğer aile bireylerine (eşi, çocuklarına) test yapılmıyor

12
0
yanıtYanıtla
kaak:

bazı yorumlara bakılırsa, ''kendine yetemeyen filyasyon zihniyetler yaygın

6
5
yanıtYanıtla
Aa:

Allahına gurban doğru soze ne diyebiliriz

yanıt1
yanıt0
KRALEX:

DÜNE KADAR İYİ İDARE EDİYORDUNUZ

8
3
yanıtYanıtla
hakan guler:

bunlar millet bitsin diye bekliyor yerim ekonomisini kapat kapıları giriş çıkış yasak ama yemez kapat 21 gün sokağa çıkma yasağı kalıyormu korana bak ne zaman aşı çıktı aç ne uzatıyorsunuz ha siz ölen ölsün diyorsanız bilmem başka çözüm yok kapılar kapanacak 21 gün sokağa çıkma yasağı kalırsa konuşun ekonomi batmaz yurtdışları şoför kapıda verir geçer tırı yeni şoför alır

5
6
yanıtYanıtla
ne içtin:

ne içtin la sen

yanıt4
yanıt0
AZRAİL:

HEP HİKAYESİNİZ. NEDEN BİR AÇIKLAMANIZ BİR DİĞERİNİ TUTMUYOR ACABA

8
2
yanıtYanıtla
ŞAŞTIK KALDIK:

Daha 2 gün önce salgının sonuna geldik diyen bu bakan değil miydi yahu

9
1
yanıtYanıtla
hayat:

aynen cok degil iki gun once sonuna geldik dedi

yanıt5
yanıt0
ali:

Eşim hemşire ne maaş ne hak olarak bişey verilmiyor. gerçekten zor şartlarda çalışıyorlar artık bitme noktasında istifa eden edene

6
4
yanıtYanıtla
Aa:

Etsin lan daha ne istiyor yenge doktor maaşımı istifa ettirmessen yuh sana

yanıt0
yanıt1
MEMET33:

EKONOMİYİ İNSAN SAĞLIĞINA YEĞ TUTMANIN NETİCESİDİR BU VAKA ARTIŞI, BIRAKIN MASKEYİ MUSKEYİ, HİKAYE OKUYORSUN BAŞKANIM HASTANEYE TESTE GİDEN ADAM MİNÜBÜSLE EVİNE GELİP GİDİYOR SEN YOK 112 İLE YOLLUYORUZ DİYORSUN, İNSAN YAŞADIĞINA GÖRDÜĞÜNE İNANIR BANANE SİZİN ORALARKA DEDİĞİN GİBİYSE EĞER.

8
1
yanıtYanıtla
Aa:

Mersinim guneydoğunun incisini ne hale getirdiniz

yanıt1
yanıt0
ankaralı:

Nerde ambulansla evine gönderiyorlar, hastaneye giderken ambulans geliyor, dönüşte ambulans bırakmıyor.

yanıt4
yanıt0
24ayar mersinli:

mersin güney doğuda mı AKIL FUKARASI CAHİL ??

yanıt0
yanıt0
qorjux:

millet aylardır twitterda sosyal medyada bitarafını yırtıyor turistleri almayın okulları açmayın kırılıyor her yer diye . sanki bu gün olmuş gibi davranıyor hükümet . başka ülkede gibi haberler.

9
0
yanıtYanıtla
iki çeşit korona:

birincisi medyanın bas bas bağırdığı korona ikincisi halkın takmadığı korona

9
0
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

GERÇEKLER SAYIN BAKAN GERÇEKLER. SİZİ BAŞTAN SEVDİK AMA ARTIK O DEĞERİ KAYBETTİNİZ GİBİ. BİRİSİ YADA BİRİLERİ SİZİ ENGELLİYOR OLSA GEREK HASTANELER FULL FAKAT NEDENSE SAYILAR AŞAĞI YUKARI AYNI HEP. SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİN BİTSİN BU İŞ. MİLLETİN RAHATLIĞIDA BİR YERE KADAR.

6
2
yanıtYanıtla
FK:

BOS YORUMLARLA ALGI YAPAN ZIHNIYET . DUNYA SALGININI 15GUN TURKIYEYI EVE KAPATARAK BITIRECEK GALIBA:)

1
6
yanıtYanıtla
asabi:

geçenlerde uç sol zihniyet modern izmirde vaka azalıyor anadoluda çok artıyor demişti bu iş modernliğe vs bakmıyor ALLAH korusun tehlikeli bir durum dikkat etmemiz lazım

0
7
yanıtYanıtla
İzmir:

Uç sağ zihniyette polisimizin yüzüne tükürüp korona bulastirdigi günleri unutmayalim.

yanıt6
yanıt0
Büşra:

Zaten cumhuriyet tarihi boyunca kayda geçmiş darbelerden çok iyi anladığımız kadarıyla diplomalılar halkla inatlaşmayı çok severler. Kendi halklarını ve davranışlarını kabullenemeyecek kadar kendilerini ve fikirlerini üstün gördükleri için her fırsatta halk neyi talep ederse etsin kendi istediklerini dayatmayı cebren kendilerine hak görmüşlerdir. Eğer bir yerde halk farklı bu diplomalılar farklı düşünüyorlarsa diplomalıların, seçilmişlerin ya da atanmışların asaleten dedikleri olmalıymıştır.

5
2
yanıtYanıtla
başkan büşra:

aynen katılıyorum hayat yalan olmuş

yanıt3
yanıt0
NEYE GÖRE KİME GÖRE:

bu nasıl bir açıklama? bu vaka sayılarının artacağı belliydi. hiç mi ön görü olmadı ?tatil beldelerini meyhaneleri mekanları açtınız ekonomi canlansın diye olan ölen insanlara oldu. madem okullar tam açılmayacak turist neden aldın? bu ülkeye turistin getireceği paradan çok okumuş eğitimli bireylere ihtiyaç var. şu zamanda bile cebini düşünen insanlar var. yazık.

4
2
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Ortamda gayrı ciddilik diz boyu dun int medyasında söyle bir açıklama vardı bakan dediki sona yaklaşıyoruz umutdumuz var bu çerçevede haberleştirilmişti bu gun şu haberin veriliş şeklini görüyorsunuz her şey tıklanma her şey izlenme uğruna

6
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title