Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Koronavirüs tedavisi gören Abdurrahim Albayrak'tan ilk açıklama

Son dakika: Koronavirüs tedavisi gören Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, sosyal medya hesabından "Sağlığım her gün daha iyiye gidiyor" paylaşımında bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Kadıköy:

La oğlum size bişey olmaz sizde para var. Yeter düşün gündemden. Hani yoğun bakımdaydın nasıl açıklana yapıyosun. Sen terim terimin kızları bıktık artık yeterrr

16
9
yanıtYanıtla
Genç:

Allaha şükür iyi olduğuna sevindim birlikte daha büyük başarılara ulaşıcagız onlarla

yanıt0
yanıt0
Kadıköy:

Lan armut zaten bişeyi yok bunun da teriminde

yanıt0
yanıt0
Göçebe:

Niceleri geldi neler istediler. . . Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. . . . Sen; hiç gitmeyecek gibisin değil mi?. . . . O gidenler de hep senin gibiydiler. . . . Bu dünya kimseye kalmaz bilesin. . . . Ergeç kuyusunu kazar herkesin. . . . Tut ki, Nuh kadar yaşadın zor bela. . . . Sonunda yok olacak sen değil misin?

2
1
yanıtYanıtla
Dadaş:

Size birşey olmaz Gucci olmayan takım elbisen yok parayı basar en kral bağışıklık sistemini güçlendirici ilaçları alır dünyada ki en etkili ilaçları getirtir tedavi olursunuz olan yine garibana yoksula olur merak etmeyin ...!

1
2
yanıtYanıtla
Lion:

Çok şükür inşallah 5 . Yıldıza doğru birlikte yürürüz

2
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Calsin dudukler oynansin maclar. Yeahh

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title