Haberler

Galatasaray, Ozan Kabak'ı 12 Milyon Euroya Stuttgart'a Sattı

Güncelleme:

Galatasaray, 18 yaşındaki genç futbolcusu Ozan Kabak'ı 12 milyon euroya Alman ekibi Stuttgart'a sattı.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yaptığı görüşme sonrası takımda kalacağını açıklayan genç stoper Ozan Kabak, Stuttgart'a imza attı.

12 MİLYON EUROYA TRANSFER BİTTİ

Yahoo Sport Fransa Muhabiri Manu Lonjon'un geçtiği habere göre Stuttgart, Ozan Kabak'ı transferi için mutlu sona ulaştı. Alman kulübünün, genç savunma için Galatasaray'a 12 milyon Euro teklif ettiği ve transferin bittiği belirtildi.

OZAN TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞIYOR

Öte yandan kamp kadrosunda yer alan Ozan, takım arkadaşlarıyla vedalaşmaya başladı.

GALATASARAY RESMEN AÇIKLADI

Sarı-kırmızılı ekip, Kamuyu Aydınlatma Platformuna Ozan Kabak'ın transferi için görüşmelere başladığını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Ozan Muhammed Kabak'ın, transferi hakkındaVfB Stuttgart 1893 AG Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır. "

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (73)

MARDİNLİ:

Bu Adam seneye 30 milyon Euro Bayern München de

20
1
yanıtYanıtla
add:

YA SİZ FUTBOLDAN FALAN ANLAMIYORSUNUZ ARKADAŞLAR. TÜRKİYE LİGİ''NDE OYNAYAN BİR ADAMA DAHA FAZLA PARA VERMEZLER. BU ADAM İNGİLTERE''DE ALMANYA''DA OYNASA 20M, 25M EDEBİLİRDİ FAKAT EDERİ BU. ALT YAPIDAN KAÇ TANE TOPÇU ÇIKARDIN DA SATTIN MAALESEF DIŞARIDA TÜRK FUTBOLCULARIN DEĞERİ BU KEŞKE FAZLASINA SATABİLSEYDİK.

18
0
yanıtYanıtla
cml:

çok şişirdiler bu cocuğu. elimizde kalmadan satılması iyi oldu.

10
8
yanıtYanıtla
KRALEX:

BUNU BURAYA YAZIYOM 1SENE SONRA GERI GELCEK ÇÜNKÜ BES PARA ETMEZZZ GÖRECEKSINIZZZ

3
14
yanıtYanıtla
Erhan:

Emre gibi mi :))

yanıt1
yanıt0
FB 1907 ALİ KOÇ İSTİFA:

Almanlar Ozanı adam edecek, pişirecek sonra da 40-50 milyon € ya satacak. Almanlar çok disiplinlidir. Orası Türkiye değil.

16
0
yanıtYanıtla
Dedim Naber Dedi İyidir.:

Zaten Türkiye''ye gelen futbolcunun fiyatı düşüyor ve bi tembellik başlıyor ha bide alt takımlardan büyük takımlara gelen oyuncuların çabalayıp daha ileriye gitmeleri gerekirken bizimkiler bi yatış havasına giriyor.

yanıt2
yanıt0
Tarafsız:

Gs yönetiminden çok başarısız bir futbolcu satışı daha.bu adam sezon sonuna kadar kalsaydı zaten 20 milyonun üzerinde bir fiyata gidecekti.aynı hatayı daha önce arda turan da yaptın. Sen 14 e verdin adamlar 40 a sattı. Diğer liglerde emekli olacak topçuları bize bu fiyatlara satıyorlar biz gelecek vaad eden topçuları 12 lere satıyoruz. Yazık yazık.

11
4
yanıtYanıtla
Infaz koruma:

Ama adam sozlesme yenilemedi ki 7.5 milyona gidecek yoksa

yanıt2
yanıt2
jeyjey:

La bu 12 m euro ediyorsa Trabzonsporun abdülkadiri varya messi gibi, birde zlatan yusuf yazıcı onlar 100 er m euro eder. Vay anasını. Bizim medya pazarladı bu çocuğu. pofpoflaya pofpoflaya ne hale getirdiler. helal len size. Abdüşü 200 m euroya satsanıza. Ulan bizim fenerinde YAN-AL dan başka yatırımı yok.

3
11
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title