Haberler

Galatasaray, Marcao İçin Chaves İle Anlaşıldığını KAP'A Bildirdi

Güncelleme:

Galatasaray, Marcos Do Nascimento Teixeira'nın transferi için kulübü Chaves ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray, Marcos Teixeira'nın transferi için kulübü Chaves ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. 23 yaşındaki oyuncu, 14 Ocak Pazartesi günü İstanbul'da olacak.

Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira (Marcao)'nın kulübümüze transferi için mevcut Kulübü olan Grupo Desportivo De Chaves-Futebol Sad ile anlaşmaya varılmıştır."

Son Dakika! Galatasaray, Marcao İçin Chaves İle Anlaşıldığını KAP'A Bildirdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (17)

TEO:

FATİH TERİM takımı yavaş yavaş gençleştirmeye başladı takımın yaş ortalaması 28''in altına inmeye başladı bu çok güzel haber inşallah altyapıdan gelen gençler geleceğe kazandırılması dileğiyle

11
4
yanıtYanıtla
AHMET:

ön yargılı olmak istemiyorum ama bu adam o parayı etmez etsede bu isme verilmez

6
7
yanıtYanıtla
N E:

Kim buuu serdara yazık oldu desene

6
6
yanıtYanıtla
SADO:

serdara neyi yazık olacak adam demekki klübü gençeştirmeye karar verdiki geçleri almaya başladık bu çok fatih terim bunu belli etmeye başladı

yanıt4
yanıt4
AHA:

Komili başkan fenev şampuan cik cik cik

8
1
yanıtYanıtla
Zaaaaaaaa:

HAHAHA :D:D:D:D:D:D feneri çok güzel özetlemişsin :D:D:D

yanıt1
yanıt0
güzeel:

Adam genç. Ama bu riske değerdi. Başarılı olur umarım ozan ile.

6
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞŞ:

yüzyılın transferi

3
3
yanıtYanıtla
İSİMATIN YANINDA..:

LAFIMI OLUR. .

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

AZ SABIR, BİRAZDAN TEPECİKLİ MESOŞ DAMLAR BU TRANSFERİ BEĞENMEDİĞİNİ ANLATMAK İÇİN VE DER Kİ FENER SİZDEN İYİ. BUYRUN GÜLEBİLİRSİNİZ, NERENİZLE İSTERSENİZ. . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title