Haberler

Galatasaray, Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'yı KAP'a bildirdi

Güncelleme:

Transferin hızlı takımı Galatasaray, Jimmy Durmaz ile 3 yıl, Şener Özbayraklı ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Galatasaray, Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz'ı transfer ettiğini duyurdu. Şener için yapılan açıklamada, "Şener Özbayraklı ile 2 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır. 2019-2020: Net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti, 2020-2021: Net 7.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray, Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'yı KAP'a bildirdiGeçen sezon Toulouse ile 36 maç çıkan Jimmy Durmaz, 4 gol atıp 1 asist yaptı.

JİMMY DURMAZ İLK YIL 6 MİLYON LİRA ALACAK

İsveçli oyuncu Jimmy Durmaz için yapılan açıklamada, ""Jimmy Durmaz ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. 2019-2020: Net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti, 2020-2021: Net 7.000.000 sabit transfer ücreti, 2021-2022: Net 8.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir." denildi.

Galatasaray, Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'yı KAP'a bildirdiJimmy Durmaz için yapılan açıklama

Galatasaray, Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'yı KAP'a bildirdiŞener Özbayraklı için yapılan açıklama

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (28)

ULTRAKEDİ:

Toplama Kampı. Ne kadar boşta adam varsa dolduruyorlar devam devam....

18
6
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Dursun Başkanın parasını verin ayıptır.

9
12
yanıtYanıtla
GS:

KEDİ GURUNUMLU ÜKÜZ

yanıt4
yanıt1
tolga ciğerci:

tarık çamdal var komoliye söyleyin fb ye onu da alsın:)::)

yanıt1
yanıt0
Şeref:

Bunların neresi bomba , biz görmeyeli bombalar mı değişti anlamadık gitti.

14
1
yanıtYanıtla
BLade:

Bombalara bak , jimmy durmaz , sener , bünyamin , numan , ökkeş

12
1
yanıtYanıtla
Sürücü:

Çer çöp :))))

yanıt3
yanıt3
ss:

7 milyon yazın gitsin her sene 1 milyon çıkmasında mantığı anlamadım performansı iyiyse arttırırsın ne olcağı belli değilken hersene artış rakamı saçma

12
1
yanıtYanıtla
manuel:

gs ayni eski zamanlardaki gibi milan baros filan :) 13. olurlar

5
6
yanıtYanıtla
Ad:

Bunlar bize yakişmaz Boş transfer bunlar

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title