Haberler

Fenerbahçe Volkan Demirel'in Affedildiğini Açıkladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, saat 11.00'de düzenlediği basın toplantısında özür dileyen Volkan Demirel'in affedildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel krizi mutlu sonla bitti. Kulüp, bugün düzenlediği basın toplantısıyla özür dileyen Volkan Demirel'in affedildiğini açıkladı. Sarı-lacivertliler yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bir süre önce kadro dışı kalan futbolcumuz Volkan Demirel, bugün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir toplantı gerçekleştirerek, geçmişte yaşananlarla ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirmiştir.

Yönetim Kurulumuz, bu toplantının ardından Volkan Demirel'in durumunu tekrar değerlendirerek, kadro dışı kararının kaldırılmasına ve Volkan'ın takımımızın sezonun ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği Antalya kampı kadrosuna dâhil edilmesine karar vermiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

VOLKAN DEMİREL, SESİ TİTREYEREK ÖZÜR DİLEDİ

Basın toplantına gündemi meşgul ettiği için özür dileyerek başlayan Volkan Demirel, açıklamalarını gözleri dolarak sürdürdü.

Camia olarak içinde bulundukları durumun kabul edilebilir bir durum olmadığını kaydeden Volkan Demirel, " Fenerbahçe'yi yukarılara taşımak istiyoruz. Bundan önceki gibi bundan sonra da var gücümle elimden geleni yapacağım. Geçen sürede yaşananlarla birlikte her şey geride kaldı. Önümüze bakıp Fenerbahçe'yi bulunduğu ortamdan çıkarmamız gerekiyor. Yaptığım yanlışlar, kırdığım insanlar varsa özür diliyorum. Başkanımız da çok önemli bir insan benim için. O beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum. Başta Başkanım olmak üzere Asbaşkanımızdan da özür diliyorum. Duygularla hareket eden bir insanım, kırmış olduğum insanlar olabilir. Herkesten özür dilerim. Hep söyledim gibi, her zaman Fenerbahçe için var oldum ve böyle de devam edecektir" dedi.

FENERBAHÇE KAMP KADROSU BELLİ OLDU

"Berke Özer, Erten Ersu, Harun Tekin, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Maurizio Isla, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Diego Reyes, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Jailson, Mehmet Topal, Andre Ayew, Barış Alıcı, Nabil Dirar, Ferdi Kadıoğlu, Yassine Benzia, Mehmet Ekici, Eljif Elmas, Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Aatif Chahechouhe, Michael Frey, Islam Slimani, Roberto Soldado."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lefter Küçükandonyadis Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

istanbullu cimbom:

bence 25 kuruşluk poşet kadar değerin de yok gündeminde yok yaş 37 . . beş poşet yapmasın

6
8
yanıtYanıtla
CAPS:

ağlama lan bear

7
6
yanıtYanıtla
ua:

ağlayınca oluyomuş demekki :)

7
5
yanıtYanıtla
Gaddar Kerim:

bear volkan

7
5
yanıtYanıtla
kenan:

En doğrusu buydu. FB''yi sahada toparlayan buydu. O yoktu takım ne oldu görüldü.

7
5
yanıtYanıtla
OLMAZ OLSUN:

SAYIN ALİ KOÇ! NE YAPARSAN YAP FENER''İ KURTARAMAYACAKSIN. FENER''İ AZİZ YILDIRIMA KENDİ ELLERİNLE TESLİM ETMEDİKÇE FENER AMATÖR KÜMEYE KADAR DÜŞEÇEK GÖRECEKSİN. VOLKAN, AZİZ YILDIRIMIN HAS ADAMLARINDAN BİRİSİ VE FENERDEKİ DÖNEN DOLAPLARIN BAŞ AKTÖRÜ. KOSKOCA FENER CAMİASI; KENDİNİ FENERİN SAHİBİ GÖREN BİR AZİZ YILDIRIM VE ONUN TETİKÇİSİ OLAN ÜÇ BEŞ ASALAK FUTBOLCUNUN OYUNCAĞI OLDU, YAZIKLAR OLSUN. . .

5
7
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE:

AH FENERİM AH NE GÜNLERE KALDIN VİZYON DİYE DİYE BİTİRDİLER BİZİ BAŞKAN BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA BİTMİŞ VOLKANDAN BİLE MEDET UMAR HALE GELDİK BAŞKANIM SENDE KOSKOCA BİR BALON ÇIKTIN YAZIKLAR OLSUN KAHVEYE GİDEMEZ OLDUK

7
4
yanıtYanıtla
MY~:

Kral geri döndü. . Yuvana tekrar Hoşgeldin Volkanım HERŞEY FENERBAHÇE İÇİN. .

7
2
yanıtYanıtla
AHA:

bear sen olmayınca yavruların ininde yetim kaldı

3
6
yanıtYanıtla
TANER:

GEL YAVRUM VOLKANLI FENEVİ YENMEK AYRI BİR ZEVK

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title