Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan son dakika transfer açıklaması

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç transferle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, "Biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak transferde hiç bir şeyi bitmeden açıklamıyoruz. Daha transfer yapacağımızı söylemiştik. Audi Cup'ta da görülen 2 stoper, 1 orta saha ve bir ekstra da olabilir." dedi.

VOLKAN DEMİREL AÇIKLAMASI

"Görüştüğümüz oyuncular var. Transfer bitene kadar çalışmalarımız sürecek" diyen Koç, "3 bölge için kesin konuşabilirim. Bazı futbolcularımız da birden fazla bölgede oynayabiliyor. Bunları değerlendirip karar vereceğiz. Volkan Demirel, dediğim gibi, transfer yapacağımız ya da yapmayacağımız yerlere karar verdiğimizde açıklıyoruz. Onun yeri burası değil." dedi.

"FENERBAHÇE'DE İZ BIRAKAN İSİMLERLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Başkan, "Yapısal değişiklikler düşünüyoruz. Bir sezonda olmuyor ama, bir sürü şeyi zaman gösterecek. Sadece Alex ile değil, büyük hizmetler veren oyuncular var izler bırakan. Biz Fenerbahçe'ye elçilik yapabilecek, Fenerbahçe'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil edebilecek. Zamanında kötü şekilde ayrılmış herkes ile yeni sayfa açmak için adımlarımızı attık." ifadelerini kullandı.

ALEX YORUMU

Koç, "Alex ile son 1 senede 4-5 kez görüştük. Bizim kapımız Fenerbahçe formasına hizmet etmiş, değer sağlamış, tribünlerin sevgisini kazanmış herkese kapımız açıktır. Herkesin bir yoğurt yiyiş şekli var, bizim şeklimiz de dereyi görmeden paçayı sıvamamak, transfer bitmeden açıklamamam" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Volkan Demirel Ali Koç Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (11)

Memleketim:

7 transferi topla carp böl cikart birtane olmuyor.

9
0
yanıtYanıtla
Aziz:

Vizyon sahibimişsin be Aziz yıldırım, mumla aranıyorsun başkanım

4
1
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

Hadi Aziz gitti, yav Aykut u niye gönderirsin, tamda söylemlerine uyan hoca, seyirci istememiş, kötü oynatıyormuş, geç abi bunları, 1nci neden, bedavacı grupların, derneklerin Aziz den alamadığı biletleri yeniden alabilmek adına sana destek olup 2yıl boyunca maçlara gelmeyerek, yalnızca derbilere gelerek galip iken bile İSTİFA diye bağırarak seni başkan yaptılar, sanki FB demek dernek ve grupların idaresinde yönetilirmişcesine korkuyorsun. Burda suçlu ne Aziz ne dernek ve gruplar, tek suçlu kongre üyeleri.

yanıt0
yanıt0
Arif:

Fener ersunla yanal ile hiç bir sey yapamaz

4
0
yanıtYanıtla
Anadolu:

fenerbahçe inşallah bu sene şampiyon olur

1
3
yanıtYanıtla
yatacak yeriniz yok:

hani nerede

3
1
yanıtYanıtla
Genc fenerbahceli:

Santirafora gerek yok Ali koc santiraforda Rahat oynar bu fenerbahcede tasarruf yapmis olursun elinde kaldimi baska Sayin Aziz yildirimin satacaginiz miras futbolcu bence kalmadi Hepsi belirli bir ucretle transfer oldu fenerbahcenin kasasini doldurdular malesefki malesef sahsinin vede akil hocalarinin yapmis olduklari teneke futbolcularda fenerbahcenin kasasini bosalttilar Sayin Aziz yildirimla cok ucurumvar aslada fenerbahcede bir Aziz Yildirim olamiyacaksin sezon bitmeden kacip gideceksin

3
0
yanıtYanıtla
Turan turan:

Sen den çok çok özür dilerim aziz başkan yine çok çok özür dilerim van persi ali koç ve slimaniyi gördükten sonra

1
1
yanıtYanıtla
.:

FENERBAHÇE 3-4 TANE SAĞLAM OYUNCU ALMAZSA BU SEZON YİNE HAVLU ATAR

0
0
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

Yola çıkarken de aynı sözler vardı, alan değil üreten takım olacaktı, Ersun sorulduğunda ne Ersun u demişti, topcuya dayalı takım değil, sisteme dayalı takım kurgulanacaktı, tam bir sistem hocası olan KOCAMAN gönderildi, öyle yada böyle 2 nci olan takımın iyi yada kötü oyuncuları gönderildi, yerlerine alınanlar ortada, hala KOCAMAN ın bulduğu oyuncular piyasa yapıyor, getirdiklerini aldıklarının yarısına bile elden çıkaramıyorlar, sözün kısası 1 yıl heba oldu, korkarım bu gidişle bu yılda heba olacak

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title