Haberler

Son Dakika: Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi bitti

Güncelleme:

Son dakika: Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı. Avcı'nın ardından Sportif Direktör Ali Naibi ile de yollar ayrıldı. Avcı, Beşiktaş'ın başında çıktığı 28 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik, 14 mağlubiyet yaşadı.

Sezon başında siyah-beyazlı takımın başına geçen tecrübeli teknik adam, ligde, Avrupa'da ve kupada başarılı sonuçlar alamadı. Avrupa Ligi'ne grup aşamasında veda eden, Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a elenen, Süper Lig'de de aldığı kötü sonuçlarla zirvenin uzağında kalan Beşiktaş'ta bugün Başkan Ahmet Nur Çebi ve Abdullah Avcı arasında bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda kötü gidişatın nedenleri tartışılırken, Avcı ile yolların ayrılmasına karar verildi.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Yönetim kurulumuz, Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı almıştır. Sayın Avcı'ya hizmetleri için teşekkür eder, gelecekteki çalışma hayatında başarılar dileriz." denildi.

Son Dakika: Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi bitti

28 MAÇTA 14 MAĞLUBİYET ALDI

Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın başında Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda toplam 28 maça çıktı. Siyah-beyazlı takım bu maçlarda 11 galibiyet ve 3 beraberlik alırken 14 kez sahadan mağlup ayrıldı.

SON OLARAK BB ERZURUMSPOR'A YENİLDİ

Abdullah Avcı'nın takımdan ayrılmasında özellikle evinde oynadığı son 2 karşılaşmadaki mağlubiyetler büyük rol oynadı. Ligde lider Demir Grup Sivasspor'a evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 mağlup oldu.

İKİNCİ HAYAL KIRIKLIĞI

Medipol Başakşehir'in başında istikrarlı görüntüsüyle dikkati çeken Avcı'nın ikinci farklı denemesi de kısa sürdü. Teknik direktör olarak Medipol Başakşehir dışında kulüp bazında Süper Lig'de sadece Beşiktaş'ı çalıştıran Avcı, 2011 yılında başına geçtiği A Milli Futbol Takımı'nı da 2013'te bırakmak zorunda kalmıştı.

ALİ NAİBİ İLE DE YOLLAR AYRILDI

Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından bu sezon tüm transferlerde tek yetkili olan Sportif Direktör Ali Naibi ile de yollar ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Kulübü Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (71)

KarTaL:

SERGEN GELİYOOOOR ELBET BİRGÜN KAVUŞACAKTIK. . . VE OGÜN GELDİ

33
20
yanıtYanıtla
Harun:

La yürü git sergenmiş geldi 50 yaşına daha tam sezon çalışamadı. Gelecek sezon rıza düşünülürse sergen sezon sonuna kadar idare eder. Yerli olacaksa ertuğrul sağlam ya da tayfun korkut düşünülebilir

yanıt14
yanıt14
Kenan:

SERGEN GELSİN DAHA BETER OLASINIZ İSTİKRAR YOK BAŞARI YOK FENERBAHÇEYLE UĞRAŞMAYA BENZEMEZ BETER OLUN

yanıt12
yanıt24
metin:

darısı gsarayın başına

20
16
yanıtYanıtla
gerçeker:

aaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn.

yanıt1
yanıt1
ferudun:

cok sukur. . .

13
10
yanıtYanıtla
Murat:

Ohbe gitti sonunda ugursuz avci

4
12
yanıtYanıtla
Halden:

Bugün, "Sergen gelsin" diyenler, dün "Abdullah Avcı gelsin" diyorlardı ve yarın aynı kişiler "Sergen Yalçın istifa" diyecekler, tıpkı şimdi "Abdullah Avcı istifa" dedikleri!.. Bunu da not edin bi yere!..

11
4
yanıtYanıtla
Hadiordan:

Kim diyordu!!! Şenol hocayı gönderen zihniyet

yanıt0
yanıt2
Mehmet Eroğlu:

Abdullah avcı beşiktaştan elini ayağını çektiğin için sana çok çok teşekkür ederiz senden bir ricamız var bir daha beşiktaşımızın kapısından bile girme istediğin takıma git ve topu kaleciden başlat oyuna yolun açık olsun bugün aldığım en mutlu haber

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title