Haberler

Beşiktaş Abdullah Avcı'yı resmen açıkladı

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, Şenol Güneş'ten boşalan Teknik Direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getirdi.

Siyah beyazlı kulüp adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan Abdullah Avcı'yı resmi twitter hesabından açıkladı.

Son Dakika! Beşiktaş Abdullah Avcı'yı resmen açıkladı

İşte kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama;

Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Abdullah Avcı'ya Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, çalışmalarında başarılar dileriz.

Son Dakika! Beşiktaş Abdullah Avcı'yı resmen açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (18)

Kartal:

Beşiktaş aradığı taze kan bulmuştur hayırlı olsun. Şike ile şampiyon olanların sözüne itibar edilmez. İlk olarak bu takımı gençleştirmesi lazım taraftar sabırla beklemeli sonra sampiyonluklar gelir.

6
11
yanıtYanıtla
İSTANBULLUYUM:

matdi sıkıntısı olmayan ve bir takımda istediği topcuyu aldıran 8 puan öndesin şampiyonluğu kaptıran sen beşiktaşta böle olurmu sandın o taraftat ilk yarı bitmeden seni gönderir sergen gelir sen den bir cacik olmaz

7
5
yanıtYanıtla
UA 34:

YERE YATSANA DİYE BAĞIRAN ÇARŞI BAKALIM BURAK TA OLDUĞU AVCIYI DA KABULLENEREK DÖNEKLİĞE DEVAM MI DİYECEK. . .

7
3
yanıtYanıtla
Yinemi:

Başakşehir de kalmaliydi.Abdullah avci icin bjk ,fb,gs,agir gelebilir.Baslibasina kompleks takimi yönetecek evet basarili teknik adam ama bu yapi yok.Öyle geliyorki sezon ortasi yada sezon ortasina ancak sonra geriye döner.

5
2
yanıtYanıtla
SabırLı:

Abdullah avcı yı günahım kadar sevmem fakat elinde iyi bir takım varsa iyi oynatan yeteneklerini inkar edemeyeceğim biri.profesyonel olarak baktığımda başa geçmesi akıllıca hareket.BJK camiasına ve taraftarımıza hayırlı olsun

3
4
yanıtYanıtla
AHLAK POLİSİ:

HAYYLLİ UĞULLİ OSSUĞ EBDÜLLEH AVCİ GARTALIMIZI İNŞALLEH UÇURECEKKK YAAA HECİİİİ

2
4
yanıtYanıtla
Mesut:

Yorum yapmadan once git turkce ogren biraz

yanıt0
yanıt1
AHLAK POLİSİ:

YAAA SEYDİİİ NE VARDUR BEĞEM GONUŞMEMDE BEN YARİ ARABİM YARİDE TÜRKÜM BEN VAR GURSA GİTMEK TURKÇA GONUŞMEK SEN VAR ÇOK VAHŞİİİ

yanıt0
yanıt1
Kezban Teyze:

oglum Abdullah’ın beşiktaşı şampiyon yapacagına olan inancım tamdır.

1
3
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Avcı Terim''in yardımcısıdır ve Galatasaray''lıdır ; Galatasaray ligin bitmesine az bir süre kalmışken 9 puan farkı nasıl eritti sanıyorsunuz ?

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title