Haberler

Abdullah Avcı, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "İstifa etmeyi hiç düşünmedim. Ama taraftar her zaman haklıdır. Bence taraftar tepkisinde haklı." cevabını verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Braga maçı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte Avcı'nın açıklamaları:

"İstifa etmeyi düşünmedim, mücadele devam edeceğim. Taraftar her zaman haklıdır. Forma alıyor, kombine alıyor, buraya geliyor. Taraftar her zaman haklıdır, ağızlarından kötü bir kelime de çıkmadı. Dünyanın her yerinde bu aynı. Burada desibel rekoru kırmış taraftar var. Takımı döndürebilecek güce sahipler, bizim için önemli ayaklardan biri taraftar.

"YİNE OLSA YİNE ADEM'E ATTIRIRIM"

İkinci yarı oyun başlangıcında rakip daha iyiydi, sonra coşkulu şekilde oyuna girmeye ve etkili olmaya çalıştık.Beraberlik golünü bulduk, arkasından penaltı ve kaçırdık. Yarın yine aynısı olsa, yine Adem Ljajic'e attırırım. Sonrasında zihinsel yorgunluk ve geçiş takımına, geniş alanlar verdik ve kalemizde ikinci golü gördük. Ayağımızdan kaptırdığımız top ve uzaktan orta sonrası goller yedik. Beşiktaş forması değerlidir ama mevcut kadro ile bunu yapabildik.

Abdullah Avcı, 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna yanıt verdi

"ÜZGÜNÜZ, İKİ GÜN SONRA MAÇA ÇIKACAĞIZ"

Oğuzhan'ın 60 dakika oynaması lazımdı. Necip'i bu kadar kullanabildik. Sol beki sağ bek yaptık. Necip'i belki yine hafta sonu sağ bek oynatacağız. Üzgünüz, iki gün sonra maça çıkacağız. Zaman zaman geldi zaman zaman gitti ama oyun cebimize kadar geldi, penaltıyı değerlendiremeyip kaybettik.

"EN AZ DİNLENEN TAKIM BİZİZ"

Avrupa Ligi'ni oynayan ve en az dinlenen biziz. Diğer takımları pazartesi oynayacak, rakibimiz ise Salı günü oynadı. Bir an evvel fiziksel olarak toparlanmalıyız. Taraftarımızın desteğini arkamıza alacağımıza maça sıfırdan hazırlanmamız gerekiyor.

TRANSFER AÇIKLAMASI

8. haftada 22 tane farklı 11 ile başlamak, hiçbir hocanın başına gelmemiştir. Sakatlıklar, beklenmedik şeyler, performanslar... Ben hiçbir zaman ideal 11'im ile başlayamadım. Burak Yılmaz, Victor Ruiz, Atiba gibi ideal isimlerle başlayamadım. Ben her zaman kurumumu, oyuncumu korumuşumdur. 17. haftaya kadar bu oyuncularla devam edeceğiz. Sonrasında yönetimle oturup konuşacağız transfer konusunda."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

Memleketim:

Futbol adami diye gözümüze sokmayin. Bu, Cakma imparator ve Hileci Senol bunlar türk futbolunun ilerlemesinde büyük birer engeldir.

6
11
yanıtYanıtla
SAF BUNLAR:

Lan ne alaka dingil bu maçta imparator veya güneş ne yaptı

yanıt4
yanıt1
Bu soru mu şimdi:

Niye istifa etsin. O zaman tazminat alamaz.

8
1
yanıtYanıtla
Hms:

Avcının suçu ne bjknin en kötü dönemine denk geldi

6
1
yanıtYanıtla
kral:

GELMESEYDİ KARDEŞİM ZORLAMI GETİRDİLER

yanıt1
yanıt1
avcı istifa:

Madem taraftar olarak tepkimizde haklıyız sen de git istifa et o zaman be kardeşim.

7
0
yanıtYanıtla
C.o:

Derbiyi yenilirse .....

6
1
yanıtYanıtla
Adnan Söyleyici:

İstifa etmek de bir hizmettir, bazende şereftir namusdur.

7
0
yanıtYanıtla
Bjk taraftarı uyansa artık:

Yahu ne yönetim nede Abdullah Avcı nede futbolcular sizi takmıyor. Sizde her hafta sahaya gidip yırtınıyorsunuz. Saç baş yolduruyorsunuz. Sahaya gitmeyin adamlar bilsin gerçek tepkinizi. Mesele puan değil mesele değer yargısı. Taraftarına değer vermeyen bir yönetim var ortada.

6
0
yanıtYanıtla
Hms:

Yönetim değişti biladerim,

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title