Haberler

Black Friday ne zaman? Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor?

Güncelleme:

Dünya genelinde bir çok markanın indirime gittiği, ürünlerde yılın en büyük indiriminin yapıldığı Black friday, bu yıl ne zaman başlayacak? Türkiye'de efsane cuma, şahane cuma, süper cuma gibi isimlerle anılan alışveriş çılgınlığı bu yıl ne zaman başlayacak? Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği Black friday internette son zamanlarda en fazla aratılan aratılan kelime oldu.

Geçmişi 1960'lara kadar dayanan Black friday için geri sayım başladı. Black friday, hem e ticaret sitelerinde hem de mağazalarda büyük bir ilgi görüyor. Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği Black friday her yıl, dünya genelinde büyük coşkuyla karşılanıyor. Peki ülkemizde bu yıl Black friday ne zaman?

EFSANE CUMA ( BALACK FRİDAY ) NE ZAMAN?

Türkiye'de Black friday ya da Efsane cuma diye anılan alışveriş çılgınlığı, bu yıl 26 Kasım 2021 günü başlayacak.

BLACK FRİDAY NEDİR?

Black friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk cuma gününe denir. Black friday, 1932 yılından bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilir. Black friday tatil sayılmaz ancak mağazalar o güne özel geç saatlere kadar açık olur.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

Black Friday Efsane Cuma Gündem Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title