Haberler

Sinan Engin, Bülent Yıldırım'a "Hakemliği Bırak" Çağrısında Bulundu

Güncelleme:

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Bülent Yıldırım'a canlı yayında çağrıda bulundu. Engin, "Bugün Beşiktaş resmen doğrandı. Hakemliği bırak Bülent Yıldırım." dedi.

Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Maçı Beyaz TV'de yorumlayan Sinan Engin, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'a ateş püskürdü.

"SEN BEŞİKTAŞ'I SİNDİRDİN"

Engin, "Öyle pozisyonlar var ki Beşiktaş'ı bitirmeye gelmiş. İlk defa bu kadar net bir şekilde hakem hakkında konuşuyorum. Şenol Güneş'in yanlış takım çıkarması, korkak oynamış falan bunları geçelim. Bülent Yıldırım, Galatasaray'ın en etkili oyuncusundan daha etkiliydi bugün. Sen Beşiktaş'ı sindirdin. İstediğin gibi oyunu dizayn ettin." diye konuştu.

Sinan Engin, Bülent Yıldırım'a Hakemliği Bırak Çağrısında Bulundu

"GALATASARAY ALGI OPERASYONUYLA DİZAYN ETTİ HER ŞEYİ"

Engin, "Galatasaray algı operasyonuyla dizayn etti her şeyi. Bülent Yıldırım maçın hakemi oldu. Burak Yılmaz yerde yatıyor ve Donk tekme atıyor. Luyindama'nın dirseği var. Kart yok. Hemen maçı bitirdin. Bugün Beşiktaş resmen doğrandı. Hakemliği bırak Bülent Yıldırım. Yeter artık yeter. Beşiktaşlı futbolcular dayak yedi ve Bülent Yıldırım göz yumdu. Benim evlatlarımı orada dövdürdün Bülent Yıldırım. Beşiktaş kolay lokma değildir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Galatasaray Sinan Engin Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (64)

gençlerbirliği:

ne o alışmıştınız hakemler ile kazanmaya zoruna mı gitti sinannnnnn

25
15
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Yıl olmuş 2019 millet mercedese BMW ye biniyor biz hala kartala biniyoruz

29
7
yanıtYanıtla
Cıvırcık:

Doğru diyon gardaş, bi de ev alamıyoruz biz, millette ev alıyor. . .

yanıt2
yanıt0
MTT:

Daha düne kadar hakemler de insan onlar da hata yapar diyerek imza topluyordunuz şimdi utanmadan hakeme mi bahane buluyorsunuz? Bu sezon hakemlerden en çok Galatasarayın canı yanmıştır. Bize hakemle gelmeyin. Hadi canım şimdi naş naş kumda oynayın. Naftalinleriniz alın yedi yılınızı bekleyin. . .

26
10
yanıtYanıtla
CAPS:

Ne diyorsunuz lan GARA GUŞLAR 17 takım Galatasaray''a karşı bildir yayınladığınız zaman düşüneceksiniz

24
7
yanıtYanıtla
Taraftar:

17 takım birleşse ne yazar. Hakemler birleşsin istedikleri takımı küme düşürürler.

yanıt6
yanıt2
DENİZ CAN:

Beşiktaşın hakkını yiyen galalatasay ve hakemleri Allah a havale ediyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

14
16
yanıtYanıtla
ANKARAGÜCÜ:

SİNAN MAÇTAN BİR GÜN ÖNCE STAD DEĞİŞTİRECEK KADAR KARAKTERSİZSİNİZ SİZE YAPILAN HER ŞEY MÜSTEHAK.

21
8
yanıtYanıtla
m.çek:

karakterinize gurban!!!!!!!!

yanıt0
yanıt0
Gökan:

Saçmalık hekem sonucu etki edecek bişey yapmadı ayrıca burakın işi gücü faul almak karakter tersiz sen önce acemi mangasına konuş yediğiniz gollere bak sinancım

12
15
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title