Haberler

Sezon Sonunda Ersun Yanal ile Yolların Ayrılacağı İddia Edildi

Güncelleme:

Göreve gelirken, "İkinci devrenin lideri oluruz" diyen Ersun Hoca kötü gidişi durduramadı. Fenerbahçe alt sıralardan kurtulamazken, yönetimin sezon sonunda Yanal ile yolları ayıracağı ileri sürülüyor.

Fenerbahçe'nin teknik patronu, Koeman'ın yerine 16. haftada göreve geldiğinde Kanarya'nın ikinci yarının en başarılı takımı dolayısıyla lideri olacağını söylemişti. Ancak, Sarı-Lacivertli takım ikinci devrenin en başarılısı olmak bir yana, küme düşme bölgesinin de sadece 5 puan uzağında.

COCU VE KOEMAN'I GEÇTİ

Yanal görevi devraldığında Kanarya, 15 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgiyle, 14 gol atıp, 22 gol yerken, -8 averajla 17. sırada yer alıyordu. Ersun Hoca yönetiminde 14 maça çıkan Fenerbahçe, Cocu ve Koeman dönemine göre biraz daha başarılı görünse de beklenen sıçramayı yapamadı. Bu dönemdeki 14 karşılaşmada sarı-laciverti takım 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 20 gol atılırken, 18 gole engel olunamadı.

SADECE 3 SIRA YÜKSELEBİLDİ

Fenerbahçe şu anda 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 yenilgi ile 33 puana ulaştı ve 14. sırada kendisine yer buldu. Küme düşme bölgesinin en üzerinde yer alan Erzurumspor'dan 5 puan fazlası bulunan ve tehlikeyi henüz atlatamayan Kanarya'da yönetimin Ersun Hoca'ya güveninin azaldığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetimin sezon sonunda Yanal'ın görevine son verebileceği belirtiliyor.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (39)

Suleyman:

Ersunun işi tazminat çok ta önemli fener seneye trabzon sonra fener gider gelir

11
2
yanıtYanıtla
cakma ali-carpik yanal:

nerede ersun yanal diye aniran cakma fenerkliler, ali koc ta adam degil yerli olacaksa aykut olur diyen münafik ali koc bunlar gercek fenerli olamaz gercek fenerli fenere zarar veremez bunlar küme düsürecek bu gidisle

yanıt2
yanıt1
titanic:

tekne alemi yapiyor yanalci fenerliler simdi

yanıt1
yanıt0
UA_34:

DAHA BETER OL FENER

7
3
yanıtYanıtla
CAPS:

Sokaklarda ağlaya ağlaya Ersun yanal dediniz başkanın önünü kesip yanal gelsin dediniz 4 yıl üstüste yanalım dediniz al işte yandınız ağlayan fenevlilere balon

9
0
yanıtYanıtla
.:

FENEVDE YENİ TEKNİK DİREKTÖR MALDONADO VE YARDIMCISI GUİZA

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

size ne lan pis yazarlar size ne giriyorda böyle yazilari yaziyorsunuz huzursuzluk yaratmak icinmipis fenerli dusmanlari

1
8
yanıtYanıtla
gs:

kutu söz sahibine aitir allahın bildiğini kuldan saklamıyoruz o kadar

yanıt2
yanıt0
team system:

Bu adam Fenerbahçeye çok yakışıyor . Kişiliği birebir Fenerle örtüşüyor , Fenerin ruhu bu adamda vücut bulmuş ! İnşallah Fenerdeki görevi DAİM olur !

6
2
yanıtYanıtla
gs:

ali koç temiz adam şike yapmayı bilmiyor fenerde hiç birzaman şikesiz biyere varamaz

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title