Haberler

Sevilla'dan resmi Banega açıklaması

Güncelleme:

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, bugün yaptığı basın toplantısında adı Galatasaray ile anılan Banega hakkında konuştu. Monchi, Banega için, "Onun olası transferi şu anda aklımızda yok." dedi.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, bugün yeni transferleri için düzenlenen basın toplantısında kendisine yöneltilen Ever Banega sorusuna da cevap verdi. Monchi, Banega'nın takımdan ayrılmasının şu anda gündemde olmadığını belirtti.

GALATASARAY'A BANEGA KONUSUNDA KÖTÜ HABER

Sevilla, bugün yeni transferleri Joan Jordan ve Diego Carlos için basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında hazır bulunan sportif direktör Monchi, Galatasaray'ın gündeminde olan Ever Banega için de açıklamalarda bulundu. Monchi, Banega'nın takımdan ayrılmasının şu anda gündemlerinde olmadığını belirtirken, "Şu anda benim için en önemli olan şey onun performansı. Onun olası transferi şu anda aklımızda yok. Mutluyum çünkü onu motive ve ikna olmuş bir şekilde görüyorum" dedi.

Uzun süredir adı Galatasaray ile anılan Arjantinli orta saha oyuncusu, geçen sezon Sevilla formasıyla 51 maça çıkmış, 8 gol atıp 11 de asist yapmıştı.

Sevilla'dan resmi Banega açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (5)

ULTRAKEDİ:

KAÇ GÜNDÜR SÖYLÜYORUM CİNCON BEDAVA OLMADIĞI SÜRECE TRANSFER YAPAMAZ. OLACAK HABERLERİ VE SATIŞ HABERLERİ TAMAMEN PARATÖR MEDYA YALAKALARININ HABERİDİR.

2
1
yanıtYanıtla
FAA:

ula armutiyango diagne gibi çöpe 12 milyonu veren baban mıydı ?

yanıt3
yanıt2
ULTRAKEDİ:

Faa armutu Ozan ile Rodriguez i sattılar da aldılar. Satmadan alamaz. Dünyadan haberin yok konuşuyorsun.

yanıt0
yanıt0
GS Lİ:

BOŞ KONUŞUYORSUNUZ FENEVLİLER NERDEYSE KÜME DÜŞÜYORDUNUZ HAKEMLERE DUA EDİN KAÇ ŞAMPİYONLUGUNUZ VAR KAÇ KUPANIZ VAR KAÇ SEFER ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNADINIZ SİZ HALA FUTBOLCU ALMAK İÇİN PARA TOPLAYIN YARDIMA MUHTAÇSINIZ GS BANKA GİDİN ÇEK VERSİNLER SİZE VAİZSİZ VAİZLİ OLURSA ALTINDAN KALKAMAZSINIZ KULÜBÜNÜZÜ SATSANIZ BİLEKİMSENİN SORUNA GİTMESİN YİNE CİM BOM ŞAMPİYON OLACAAAK

1
0
yanıtYanıtla
gss:

bu sene boş gs herzamanki gibi delinin biri kuyuya taş atıyor gs başkanıda çıkarıyor akıllanmadı kazzıklanarak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title