Haberler

Sevilla'dan Fenerbahçe'ye Simon Kjaer cevabı: Amadou'yu da alacaksınız

Güncelleme:

Sevilla, Simon Kjaer'i isteyen Fenerbahçe'ye ilginç bir teklifte bulundu. İspanyol ekibinin yöneticileri, "İbrahim Amadou'yu da alırsanız, Kjaer'in Fenerbahçe'ye transferine izin veririz." şartını sundu.

2017'de Fenerbahçe'den Sevilla'ya 12 milyon Euro karşılığında transfer olan ve oynadığı futbolla İspanya'da da adından bahsettiren Simon Kjaer sarı lacivertli kulübe geri dönüyor. Akşam'ın haberine göre defans hattına yapılan takviyelerle bir hayli güçlenen Sevilla, Kjaer'in eski kulübüne geri dönmesine izin verirken anlaşmanın içinde İbrahim Amadou'nun da olması Ersun Yanal'ın '6' numaralı problemini de kökünden çözmüş olacak.

KJAER VE AMADOU'NUN MAAŞLARINI FENERBAHÇE KARŞILAYACAK

Sevilla ile Fenerbahçe'nin yapacağı anlaşmaya göre; Kjaer 2 yıl bedelsiz olarak kiralanacak ve 'Sarı Kanaryalar' tecrübeli futbolcunun 3-3,5 milyon euro'luk maaşını karşılayacak. Bunun yanında İbrahim Amadou'yu da kadrosuna katacak olan Fenerbahçe, Kamerunlu orta sahanın maaşını da (2 milyon euro) ödemeyi kabul ederken oyuncudan memnun kalınması halinde 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu zorunlu olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İspanya Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

hayvanmi satin aliyoruz uyuzlar

8
0
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

Kime ne için transfer yapılıyor, geçen yılın başında yer gök inlemiş FB çe şampiyon tezahüratları almış başını yürümüştü, sn KOÇ un söylemlerine cuk oturan KOCAMAN gönderilmiş yerine cocu denilen, kokusu çabuk çıkan bir adam gelivermişti, sonrası malum, herkes biliyor, bu senede aynı terane ve Ersun YANAL, al birini vu ötekine, tek başarısı KOCAMAN ın hazır takımı ile yakaladığı şampiyonluk, ya sonrası oda TS de yaptıkları ile bilinen bir gerçek, tek kurtuluş şans faktörü, oda takım birbirine uyum sağlarsa

2
1
yanıtYanıtla
Ali:

tebrikler kardeşim, yorum süper olmuş. Ersun yanal la hiçbir şey olmaz

yanıt0
yanıt0
cacık:

ali koç dedık dedık dedk dedık meger gelen gıdenı aratıyormus haydaaa. . .

2
1
yanıtYanıtla
hıddıbık:

aziz den fena çıktı ali koç . . . bu senede başarı gelmezse 2. bir fenerol mu yapıcak merak ediyorum

2
1
yanıtYanıtla
Gemlik:

Ali Koçcular alın size Koç vizyonu. Hayalimdeki Fenerbahçeyi anlamıyorsunuz derken meğer bunu kastetmiş.

1
1
yanıtYanıtla
fatih gül:

simon kjaer ibrahim amadou yeni forma fenerbahce istanbul sari lacivert kadiköy sükrü saracoglu istanbul sabiha gökcen atatürk

2
0
yanıtYanıtla
68 kuşağı Fenerlisi.:

Aykut Hoca hakkındaki yorumların altına imzamı atarım. Kendisi gerçek Fenerli, adam gibi adam olduğunu ispat etmiştir. Ama madem yönetim Ersun Hoca demiş bizlere desteklemek düşer. Sabır ya sabır diyor, yeni sezonda Fenerimiz’e başarılar diliyorum. Yeterki stopper ve solbek mevkilerini sıkı topçularla takviye etsinler.

1
0
yanıtYanıtla
kasap Nuri:

kurbanlık koyun mu satıyon Sevilla. . .

1
0
yanıtYanıtla
xyz:

ne bu altın mı alma kardeşim şu gülenler otomatik yapıyor herhalde ne alemse

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title