Haberler

Serhat Akın'dan Fenerbahçeli Futbolcuya: Bu Adamı Kimse Dövmüyor mu?

Güncelleme:

Fenerbahçe'de taraftarın çok sevdiği 'Kadıköy'ün Boğası' lakaplı eski futbolcu Serhat Akın, Fenerbahçe'nin bu sezon gösterdiği performansı ve hoca seçimini eleştirdi. Akın ayrıca, Fenerbahçe'ye geldiği için pişman olduğunu açıklayan Slimani için, "Bu adamı kimse dövmüyor mu?" dedi.

İşte Serhat Akın'ın eleştirilerinden satır başları;

"Ben taraftarım, beni futbol ilgilendirir. Banane WinWin'den. İddia ediyorum, Cocu'yu tutsak Ersun Yanal'dan daha iyi dereceyle bitirdi. Slimani, 4.7 milyon alıyor ve 'En büyük pişmanlığım Fenerbahçe'ye gelmek' diyor. Bu adamı kimse dövmüyor mu? Aziz Yıldırım böyle şeylere izin vermezdi."

Serhat Akın ayrıca Ersun Yanal'ı da eleştirdi. Akın, "Neymiş en erken şampiyonluğu Ersun Yanal getirmiş. Ersun Yanal mı yaptı şampiyon, gol mü attı? Efsane kadro vardı. Ersun Yanal gelsin bu kadroyu şampiyon yapsın o zaman. Kadıköy'de 2 tane boğa var, Birisi heykel diğeri de benim." dedi.

Eski futbolcu son olarak hoca seçimi hakkında ise, "Bu mu yeni yapılanma. Ben olsam Tayfun Korkut'u alırdım. Frey nedir, Almanya 3. liginde oynayamaz." yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serhat Akın Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Fenerli:

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar

25
2
yanıtYanıtla
dogru:

Serhat doğru söylüyor, zamanında kejmana küfreden tesis basan taraftar nerde ?

17
2
yanıtYanıtla
FATİH:

serhat olsaydı şimdi en az 10 gol atmıştı

15
3
yanıtYanıtla
işo:

hılıkımsın

yanıt0
yanıt0
Thanks:

Slimani ve Frey hakkında doğruyu söylemiş, adam haklı bir baltaya sap olamayacak adamları getirdik birde milyonlar veriyor kulüp.

15
1
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ:

Delikanlıysan gel döv seni tutan mı var.

9
5
yanıtYanıtla
GSLİ:

Kardeşim adam doğru diyor. 4, 7 milyon para alacaksın sonrada pişmanım diyeceksin.

13
0
yanıtYanıtla
Sana.ne:

Kendisi çok.dayak yemiş galiba

4
8
yanıtYanıtla
Kalli Feldkamp:

Varol Serhat.Cok iyi Analiz, Tayfun yakisirdi TD olarak

8
1
yanıtYanıtla
YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

BETER OL FENER :D

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title