Haberler

Serhat Akın: Audi Cup'ta Fenerbahçe'yi Ayran Yaparlar

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Serhat Akın, "Cocu'yu tutsak Ersun Yanal'dan daha başarılı olurdu. Audi Cup'ta Fenerbahçe'yi ayran yaparlar." dedi. Bu açıklamalar sarı-lacivertli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Serhat Akın, Twitch yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akın, "Ben taraftarım, beni futbol ilgilendirir. Banane WinWin'den. İddia ediyorum, Cocu'yu tutsak Ersun Yanal'dan daha başarılı olurdu. Slimani, 5 milyon alıyor ve 'En büyük pişmanlığım Fenerbahçe'ye gelmek' diyor." dedi.

"KADIKÖY'DE İKİ BOĞA VAR BİRİ BENİM"

Akın, "Neymiş en erken şampiyonluğu Ersun Yanal getirmiş. Ersun Yanal mı yaptı şampiyon, gol mü attı? Efsane kadro vardı. Ersun Yanal gelsin bu kadroyu şampiyon yapsın o zaman. Kadıköy'de 2 tane boğa var, Birisi heykel diğeri de benim." diye konuştu.

Serhat Akın: Audi Cup'ta Fenerbahçe'yi Ayran Yaparlar

AUDİ CUP'TA HANGİ TAKIMLAR YER ALACAK?

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık döneminde Audi Cup'a da katılmasını eleştiren Akın, "Audi Cup'ta Fenerbahçe'yi ayran yaparlar." dedi. Bu açıklamalar sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti. Audi Cup'ta Fenerahçe, Tottenham Hotspur, Real Madrid ve Bayern Münih boy gösterecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serhat Akın Fenerbahçe Audi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

ŞAPKACI:

DERİN PARALEL GÜÇLER ÇÖKERTİLİNCE FENER BİTTİ GALATASARAY UÇUYOR. VE SUÇLAMALAR TAM TERSİ NE OLDU? NETİCEYE BAKALIM? KİMSE KİMSEYİ BOŞA SUÇLAMASIN. GALATASARAY HEP BİLEĞİNİN GÜCÜYLE KAZANMIŞTIR.

14
13
yanıtYanıtla
ksk li mesut:

doğru söz, şapka çıkarıyorum.

yanıt6
yanıt2
pilav üstü onyekuru:

sizin gözünüz kararmış. lafa bak derin karanlık güçleri çökertilince. sanırsın karanlık işlerin başında sen varsın. bilmiyorsan suçlama kardeşim.

yanıt2
yanıt3
6kasım:

Anlaşılan fetönün spor alanından sorumlu kişisisin. Bu algıları yemeyi bu millet bırakalı çok oldu hadi başka kapıya. Gs demek fetö demek hakanlar arifler ve daha bir çok isim tescillemiştir.

yanıt3
yanıt6
kayserili:

seneyede aynısı olacak

yanıt3
yanıt0
KATIRCI:

PARALEL YAPIYA EN YAKIN TAKIM GALATASARAYDIR BUNU TARTIŞAMAYIZ BİLE UEFA KUPASINI ALDIĞI KADRONUN HEPSİ ARANIYOR

yanıt2
yanıt3
ŞAPKACI:

KATIRCI, ARAYANLARIN ARANACAĞI ZAMAN DA OLUR, UEFA KUPASINI ALAN TAKIMDAKİ HERKESTE NE OLURSA OLSUN İBNEDE OLABİLİRLERDİ DÖNMEDE , SAHADA OYNAYIP KAZANMADILARMI? SİZ HALA DUAYA BÜYÜYE İNANIPTA BAŞARI BEKLERSENİZ BU FENERDEN AYRAN OLUR CACIK OLMAZ.

yanıt3
yanıt0
ŞAPKACI:

le : taffareldefans : capone - bulent - popescu - hakan unsalorta saha : suat - umit davala - okan - hagiforvet : hakan sukur - arif - ALIN İLERİ 2 LİYİ SİZE VERELİM HANGİ KUPAYI KAZANABİLİYOSUNUZ GÖRELİM. YADA DİĞERLERİNİ ÇIKAR BAKALIM 2 İLERİ ZEKALI SALAK NE YAPACAK

yanıt3
yanıt0
ümit:

ersundan bir cacık olmaz aykut yada abdullah avcı gelmeli bir an evvel

14
4
yanıtYanıtla
cimbomlu:

galatasarayı şampiyonluktan bile edemedi bu hıyar

yanıt7
yanıt1
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title