Haberler

Sergen Yalçın Kararını Verdi! 2 Yıllık İmza

Güncelleme:

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, adı Beşiktaş ile anılan teknik direktörleri Sergen Yalçın ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Aytemiz Alanyaspor sezon sonuna kadar anlaştığı Sergen Yalçın'ın kontratını uzatmak için harekete geçmişti. Yalçın ve ekibiyle yola devam etmek isteyen Turuncu-Yeşilliler'e genç hocadan ise, "Sezon sonunu bekleyelim" yanıt gelmişti.

LUCESCU SONRASI KARARINI VERDİ

Fanatik'te yer alan habere göre; Şenol Güneş'in milli takıma gitmesinin ardından adı ciddi şekilde Beşiktaş ile anılan başarılı çalıştırıcı, Siyah-Beyazlılar'ın Lucescu ile el sıkışmasının ardından kararını verdi. Sıkıntılı bölgede aldığı Akdeniz temsilcisini kısa sürede üst sıralar taşıyan, şu an 38 puanla Avrupa yolunda iddialı bir takım haline getiren Yalçın, yönetime yeşil ışık yaktı.

YENİ SEZON PLANLAMASI HAZIR

teknik direktörlük kariyerinin en verimli dönemini geçiren Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Genç teknik adamın kontrat konusunu çözer çözmez yeni sezonun planlamasına dair raporunu da yönetime sunacak. Gidecek ve kalacak oyuncuları şimdiden belirleyen Sergen Yalçın, Avrupa'da takımın başında olmak istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

faruk tozlu:

bu adamdan bır sey olmaz sankı baska adam yok

2
7
yanıtYanıtla
H Erdemli:

SERGEN YALÇIN Beşiktaş veya Fenerbahçe takımlarından biriyle çalışma şansı bulduğu takdirde diğerinin fena şekilde üzüleceğinden eminim. Son pişmanlık fayda etmeyeceğinden Beşiktaş''ın bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum

5
1
yanıtYanıtla
BJK:

lucesku ya pil takıp sahaya sürün bari ölmüş ADAM DAHA NE BEKLİYORSUNUZ. İYİ OLSA MİLLİ TAKIMDA KALIRDI BASTONLA SAHA KENARINDA OTURTURSUNUZ BEŞİKTAŞ EĞER PARA GÖTÜRMEYECEKSENİZ ADAM GİBİ BİR İLE ANLAŞIN

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sergenden hic bir cacik olmaz zora geldigi zaman atrönerligi birakir guvenilmez beyler onunla yola cikan yolda kalir

2
2
yanıtYanıtla
Kartal:

Adam miadını doldurmuş. . . Bu adam gelirse Beşiktaş seneye küme düşer, Orman hayatının hatasını yapmak üzere kendini yakmakla kalmaz Beşiktaşı da yakar.

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SERGEN SAGA KENARINDA DURSUN YETER

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title