Haberler

Sergen Yalçın, İstanbul gecelerinde Melisa Şalgam ile görüldü

Güncelleme:

Beşiktaş'ın başında çıktığı 2 maçı da kazanarak siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Sergen Yalçın, galibiyet serisini İstanbul gecelerinde kutladı. Sergen Yalçın, Melisa Şalgam'la görüntülendi.

Beşiktaş'a teknik direktör olarak dönen Sergen Yalçın, eski günlerini aratmadı. Futbolculuk yıllarında sık sık gece hayatında görüntülenen Yalçın, galibiyet kutlamasına çıktı.

O güzel, Nil Özalp'in yakın dostu olan Melisa Şalgam'dı. 24 yaşındaki genç oyuncu ile Sergen Yalçın gece boyunca yan yanaydı.

Sergen Yalçın, İstanbul gecelerinde Melisa Şalgam ile görüldü

TOPLU FOTOĞRAFLARDA UZAK KALDILAR

Derin bir muhabbete dalan ikili, toplu fotoğraflarda ise birbirlerinden uzak kaldı. Bu yakınlaşma "Efsane geri döndü" yorumlarına neden oldu.

Gündüz Beşiktaş'ın maçını Vodafone Park'ta izleyen Melisa Şalgam, gece de Sergen Yalçın'la samimi şekilde görüldü.

Sergen Yalçın, İstanbul gecelerinde Melisa Şalgam ile görüldü

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (33)

e-FB-iay:

Fena patlayacak bir balon şuanda hızla şişiriliyor.

12
20
yanıtYanıtla
M.i.T:

Alırım aklını

yanıt0
yanıt0
Helal olsun:

Helal olsun

23
8
yanıtYanıtla
BJK1903KARAKARTAL:

SANSAR MEDYA HEMEN BAŞLADINIZ SERGEN GECE ALEMLERİNDE ŞU KIZLA BU KADINLA !!!! YARIN ÖBÜR GÜN DE VELİEFENDİDE GÖRÜNTÜLENDİ DERSİNİİZZ

22
9
yanıtYanıtla
İŞSİZ:

Görüntülenecek zaten

yanıt15
yanıt2
ahmet:

sanane sizene kiskanmayin oğlum

yanıt0
yanıt0
ibrahim:

sergen kızdan 24 yaş büyük muhafazakar birisi böyle bir şey yapsa dine etmedik küfürler edersiniz bozuk zihniyet

15
5
yanıtYanıtla
ahmet:

kizin yaşini biliyorsun ama araştirma geliştirme fizibilite herşeyi yapmişsin ohhhh

yanıt5
yanıt1
Sergen Yalçın:

Adam aktif sporcuyken bile yedi, içti, gezdi. . . Hocayken niye durulsun?

16
0
yanıtYanıtla
KABIZ MEMED.:

ARTIK GECE ALEMLERİNDE , ÇITAYI YÜKSEK TUTACAK GİBİ, YAZIKLAR OLSUN. . TERK EDİYORUM BEŞİKTAŞI.

5
11
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title