Haberler

Sergen Yalçın'da Anlaşma Tamam! Yanında O Futbolcuyu da Getiriyor

Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor ile Süper Ligde müthiş bir sezon çıkaran teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni sezon için Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Yalçın'ın yanında Efecan Karacan'ı da getireceği belirtildi.

A Milli Takım ile anlaşan ve sezon sonu Beşiktaş'taki görevinden ayrılacak olan teknik direktör Şenol Güneş'in yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah beyazlı ekipte Sergen Yalçın ismi artık yüksek sesle anılıyor.

13 hafta sonunda 12 puanlı Alanyaspor'u dipten alıp 5.sıraya kadar çıkaran ve göreve geldiği günden beri daha evinde mağlubiyet yüzü görmeyen Sergen Yalçın adım adım Beşiktaş'a yaklaşırken, genç teknik adamın Bahçeşehir Stadı'nda Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi devler karşısında bileğinin bükülmemesi bir hayli dikkat çekti.

SERGEN YALÇIN EFECAN'LA BERABER GELECEK

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen ve siyah beyazlı formayla büyük başarılara imza atan Sergen Yalçın'ın yeni sezonda takımın başına geçeceği iddia edilirken, Başkan Fikret Orman'ın 47 yaşındaki çalıştırıcıya şimdiden 'kadro planlamanı yap' dediği belirtildi. Kulübü kılcal damarlarına kadar bilen ve camianın içerisinden gelen Sergen'in yardımcılarıyla beraber kolları sıvadığı öğrenilirken, Yalçın'ın göreve başlar başlamaz Alanyaspor'dan öğrencisi olan Efecan'ı da Beşiktaş'a getireceği, 29 yaşındaki orta sahaya kadrosunda şans vereceği bildirildi.

EFECAN LENS'TEN DAHA İYİ

Bu sezon Alanyaspor'un en önemli oyuncusu olan Efecan 32 maçta 2 gol 7 asistlik performansıyla göz doldururken, tecrübeli futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Quaresma ve bir türlü bekleneni veremeyen Lens'in yerini rahatlıkla doldurabileceği düşünülüyor. Şubat ayında kulübüyle sözleşeme yenileyen Efecan, oynadığı futbolla milli takıma kadar yükselmeyi başarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Sergen Yalçın Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

ibb:

bir gs taraftarı olarak cok yerınde bır karar olucagını dusunuyorum segen gercekte cok ıyı bır hoca

15
2
yanıtYanıtla
azad:

Tarihi hata olur

4
13
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK CİMBOM:

AMA SERGEN HOCA , BU HAFTA FENERİ NE YIKTI BE TARİHİ FARKI KAÇIRDI, BİR CİMBOMLU OLARAK TEBRİKLER SERGEN

15
1
yanıtYanıtla
Vay be:

32 maçta 2 gol 7 asist ile göz doldurmuş :) ve Beşiktaşa geliyor. Vay beeeee helal olsun gözlerim doldu.

10
5
yanıtYanıtla
Ooooo:

İlk 2 hafta sonunda kaçar.

4
10
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

BEN SİZİN ABABANIZIM BEN NE DERSEM O OLUR SERCO GELECEK BEŞİKTAŞIMIZ GÜLECEK O KADARRR

10
4
yanıtYanıtla
KARA:

Her zaman söylerim çok iyi bir teknik direktör hakkını veriyor kaç tane dip takıma gitti ise hepsini yükseltti adam bu işi biliyor galata saraylıyım ama beşiktaş bu adamla kan bulur adam teknik adam. . .

12
1
yanıtYanıtla
Gdgh:

İnan Sergen Yalçın gibi dar potansiyelli ve de çapsız bir teknik traktör hiç bir şey yapamaz

1
11
yanıtYanıtla
misafir:

besiktas gelecek yil hapi yuttu, gecmis olsun

2
10
yanıtYanıtla
YAĞMURLA GELEN ADAM:

SENDE SÜPÜRGE SAPINI YUT OZAMAN SERGENDEN BAŞKA OLMAZ O KADARRR

yanıt2
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title