Haberler

Serdar Aziz'in Menajeri: Oyuncum Ersun Yanal'la Telefonda Görüştü

Güncelleme:

Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Serdar Aziz'in menajeri, "Oyuncum Ersun Yanal'la telefonda görüştü. Serdar'ın Fenerbahçe'ye gitmesi gibi bir ihtimal var." dedi.

Galatasaray'da satış listesine koyulan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın tecrübeli futbolcuyla telefonda görüştüğünü açıkladı.

Teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisine 'kulüp bul' denilen Serdar Aziz'in transfer durumuyla ilgili menajeri Haluk Canatar'dan önemli açıklamalar geldi. Beyaz TV'ye telefonla bağlanan Canatar şöyle konuştu;

"FATİH TERİM BÖYLE BİR KARAR ALDI"

"Bildiğiniz gibi Galatasaray yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda Serdar'a kulüp bulunmasını istemişti. Serdar da önce hocayla görüşmek istedi. Serdar'ın daha önce Göztepe maçında da böyle bir oynamama durumu olmuştu. Sivasspor maçında da böyle bir durum olunca Fatih Terim böyle bir karar aldı."

"GALATASARAY'I KIZDIRACAK HİÇBİR ŞEY YAPMADIK"

"Devre arası kulüp bulmak yaz ayları kadar kolay olmuyor. İtalya'da Avrupa Birliği dışı 3 oyuncu sınırı var. Abdurrahim Albayrak'tan Türkiye içinden de kulüp arama konusunda izin istedim. Durumları biliyorsunuz. Serdar Aziz için Almanya'dan, Suudi Arabistan'dan ve İspanya'dan kulüplerle görüşüyoruz. Abdurrahim Albayrak ve Semih Özsoy'u telefonda görüştürdüm ama biz Galatasaray'ı kızdıracak hiçbir şey yapmadık. Ben bütün görüşmeleri Galatasaray'dan izin alarak yaptım. Fenerbahçe'ye de Galatasaray'ın iznini aldığımı belirttim."

"SERDAR AZİZ İLE ERSUN YANAL TELEFONDA GÖRÜŞTÜ"

"Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gitme ihtimali var. Serdar Aziz ile Ersun Yanal telefonda görüştü. Alacaklar bütün kulüplerde var. Alacaklarla ilgili hiçbir zaman hukuki adım atmadık, atmayacağız. Ayrıca miktarın ne kadar olduğunu da söylemedim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cep Telefonu Galatasaray Ersun Yanal Serdar Aziz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

bekele:

bu adam fenere gelsin aldığım fener formalarımı kombinemi hepsini çöpe atarım

14
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

HE HE ATARSIN, BURAK İÇİN NELER YAZDI ARABACI TAYFASI NOLDU HAFTA SONU 40 BİNİ STADA GİDER VE KAZARA BURAĞA BİR TOP ÇARPIP GOL OLURSADA BAK SEN SİNEMAYA. .

yanıt6
yanıt0
AHA:

gelirim amma Bir maç oynarım Beş maç yatarım arada Birde tatile kaçarım ona göre anlaştık mı fenevliler

20
1
yanıtYanıtla
kartal1903:

Aslında gs doğru iş yaptı taviz vermedi direk biletsini kesti büyük kulüpler böyle yapmalı oyunculara taviz vermemeli aynı hassasiyeti fenerde yapabilirdi rakibinin gözden cıkardığını almayarak mesela. Beşiktaş içinde aynı şey geçerli bir oyuncu bir yerde huzursuz cıkarıyorsa diğer büyük kulüp buna fırsata çevirmemeli,

16
2
yanıtYanıtla
RIZA:

HABERE BAK YILIN TRANSFERİ ZUHAHAHA SANKİ DERSİN REAL MADRİDTEN RAMOS GELİYOR.

13
4
yanıtYanıtla
fenev ağlama:

serdar zirveden nasıl feneve düşülür uygulamalı anlatımı olacak inş, 3-4 milyon bonservisi alalım ama ha, milli oyuncu iyi kötü

8
4
yanıtYanıtla
lul:

yav he he çok acıtmış, o nedenle her kupada üstünüzdeyiz ;))

yanıt2
yanıt1
SSK EMEKLİSİ:

FENERBAHÇENİN SORUNU DEFAN S DEĞİL ZATEN VARDI BUNDAN DAHA İYİ GAZMALAR, ŞİKİRTEL, NOŞTADER, , , ÜÇÜNCÜ BİR SAKAR ADAMI NE YAPACAK FENERBAHÇE ?SORUN TOP KAPMAYAN TOP YAPMAYAN ORTA SAHA , TOP TAŞIMAYAN BEKLER VE KANTA ADAM LARI GOL ATAMAYAN BECERİKLİ !!!!!!! FORVET PARDAON BACERİKSİZ FORVET

9
3
yanıtYanıtla
CAPS:

keyfimi bozmayın önce havai adaları sonra düşünürüz

12
0
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Yılın transferi nedir yaaa? Serdar Aziz bu, Serdar. . . Dersin Thiago Silva''yı alıyorlar. . . :)

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title