Haberler

Şenol Güneş'in Milli Takım'dan Kazanacağı Ücret İçin Çılgın İddia

Güncelleme:

A Milli Takım ile anlaşan Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş'in milli takımdan yıllık 4 milyon euro civarında bir rakam kazanacağı belirtildi.

Akşam TV'de yayınlanan programda A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in alacağı maaşla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İşte Şenol Güneş'in alacağı maaşla ilgili bilgiler;

"Şenol Güneş basın toplantısında, 'Benim mukavelem haziran ayında yürürlüğe girecek. Çıkışta muhasebeye sorarsınız kaç para alacağımı' demişti. Güneş şu anda Beşiktaş'tan 2 milyon 250 bin euro alıyor. Milli takımda alacağı para da bonuslarla beraber 4 milyon euro civarında bir rakam olacak. Üstelik şöyle bir avantajı var milli takım çalıştırmak kulüp çalıştırmaktan çok daha rahat bir iş çünkü her hafta baskı yemek yerine sadece milli maç dönemlerinde baskı yiyorsunuz. Turnuvaya katılabilirseniz ne âlâ, katılamasanız bile 15 gün size yükleniyorlar sonra unutuluyor zaten. Tekrar kulüp takımlarına dönülüyor.

Şenol Güneş'in milli takımdan alacağı ücret ile Beşiktaş'tan aldığı para arasında çok ciddi bir fark var ve hocanın kafasındaki belirsizlik de sona erdi. 'Ben buradan sonra milli takıma gideceğim' diyerek güzel bir sözleşme yaptı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

Babayarro:

DOĞRU İSE HARAM ZIKKIM OLSUN BÖYLESİ VATAN SEVGİNİ. . . SENİN GÜNEŞ !

14
4
yanıtYanıtla
KASTELLİ:

Fatih Terim gibi iş bilmezler yiyeceğine Şenol Güneş Yesin en azından bir yerlere getirir bu takımı

8
9
yanıtYanıtla
baya:

fatih terim mafyasına vermekten çok daha iyidir

13
4
yanıtYanıtla
İNSANSAN YAKLAŞ, DEĞİLSEN UZAKLAŞ.:

Yüzde 60''ı zır cahil olan memleketimde az bile veriyorlar.

10
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EĞER BENİM HAKKIMDAN NORMALDE BENİM OLAN HAKKIMDAN KESİLİP ORAYA PARA GİDİYORSA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BEN ASGARİ ÜCRETE KENDİMİ YIRTIYORUM

13
1
yanıtYanıtla
Türkiyeliiiiiiiiiiiii:

söz konusu para olunca çuval çuval götürüyorlar ama sonrada vatan milet aşkıyla yanıyorlar ağızları açıldımı miliyetçi vatanseverler canını vereceklerini söylerler ama şu ekonomik krizin yaşandığı dönemde çuvala parayı götürmeye hayır demiyorlar bu nasıl vatan milet sevdasıdır arkadaş top yekün ekonomiye destek olun bu dünyada paranın en çok olduğu kişiler topçular ve popçulardır her biri aldığı paradan 1 milyon euroyu bağışlarsa bu ülke şaha kalkar ama ne yazık hep gariban yapar.

14
0
yanıtYanıtla
gaddar:

Daha fazlasını hak ediyor filozof. . . bence hazinenin anahtarını verelim. . .

13
1
yanıtYanıtla
Aslan464646:

türk değilmi bu şahsiyet euro nedir

9
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yuhhhhhhhhhhh vay halimize verilen paraya bak rezalettt sanki gruplardan çıkıyoruzda bu parayı bende görsem real. psg. barcelona büyük kulübü bırakıp türk milli takımın çalışıtırırım verilen paraya bak yazık

9
3
yanıtYanıtla
Seyf:

Hakkımı helal etmiyorum. . .

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title