Haberler

Şenol Güneş: Fatih Terim'in ceza almasını istemem

Güncelleme:

Andorra maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4 maç ceza alan Fatih Terim ile ilgili, "Fatih Terim bu ülkenin bir değeri, ceza almasını istemem." dedi.

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında yarın Andorra ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Şenol Güneş, Beşiktaş Park'ta basın toplantısı düzenledi.

"BİLETLERİN TÜKENMESİ SEVİNDİRİCİ"

Hedeflerinin 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine gitmek olduğunu belirten Güneş, "Gücümüz ve inancımız var. Hayata geçirmek için ele ele vermemiz gerektiğiniz söylemiştim. Sevgi ve cesaret karşısında hiçbir şey duramaz. Bunlar bizde var. Taraftarımızın sinerjisi ile daha fazla olumlu düşünmeye itiyor. Umutlarımızı arttırdığımızı düşünüyoruz. İnşallah 2020'ye gittiğimizde genç olan tecrübeleri daha da artar. Yarışın ortalarına gidiyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz. Rakibin gücü ne olursa olsun saygı duyuyoruz. Kağıt üzerinde 136. sırada bulunuyorlar. Bizim tek amacımız rakip kim olursa olsun sahadan 3 puan ile ayrılmak, güzel futbol oynamak. Biletlerin tükenmesi sevindirici. Anadolu'dan İstanbul'a geldik. İstanbul'dan Avrupa'ya gideceğiz. Halka ile iç içeyiz" diye konuştu.

"FATİH HOCA'NIN CEZA ALMASINA ÜZÜLÜRÜM"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in aldığı ceza ile ilgili de düşüncelerini dile getiren Güneş, "Fatih hoca Türkiye'nin değeri. Ceza almasını istemem. Almasına da üzülürüm. Hata yapmasını da istemem. Federasyonun öyle bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Yapılan uygulamada en çok Galatasaray'a yaradı. Konuşma hakkı çıktı. Koca ülkenin konuştuğu konuya bak (Cezaların açıklandığı saat ile ilgili). Yapan kim yaptıysa hata yapmıştır. Onun da cevabı kolay hata yapan cezasını çeker. Kurumları, ülkeyi yok etmek ne demek. Sanki Galatasaray bunları neden yapıyor dedim, bana saldırdılar. Ben oynattığımda bana göre 2 tane Türk var. Statü olarak da ikisi de Türkiye'de Türk olarak oynuyor. Gökhan İnler ve Tolgay Arslan. Bunlar önemli değil. Ben Galatasaray 11 tane oyuncu oynattım demedim. Gönül ister ki fazla oyuncu alayım. Daha öncede aldım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

Fenerbahcemmmm:

Ikinizde ayni galekteri tasidiginizdan fenerbahce iyi bu sezon ligi domine edeceyini anlayan fenerbahce dusmanlari tekrar hortlamaya basladi utanmaz yuzleri kizarmayan sahislar

6
17
yanıtYanıtla
kextra:

Bu futbolla sen hiç bişeyi domine edemezsin hemen algı yapma çabasındasın zurna

yanıt4
yanıt2
gercekci:

FENERBAHCEMMMM:Tursu takimsiniz ve hep Tursu olacaksiniz.

yanıt3
yanıt0
ezel:

utanma varmı hiç nihat özdemir hangi takımın haklarını savunacak, gs ye bjk ye trabzona mı hizmet edecek zeka skıntınız mı var yoksa utanma sorunu mu yaşıyorsunuz. . . adam bağıra bağıra fb diyor.

yanıt3
yanıt0
ADAM:

#GERCEKCI turşuyu yedirecez sana sezon sonu :)))

yanıt1
yanıt0
Slimani verona:

Şenol güneş sen kendi işine bak kimin ceza alip almayacağı ni sana soracak değiliz

8
14
yanıtYanıtla
Vanlee:

Fikretle Aliye soracağız. . .

yanıt6
yanıt4
Imparator seni sevmeyen ölsün:

Bu degerleri yok etmeye çalışan şike bahçeler var bilek gücüyle olmaz ise şikeleri ile meşhurlar var bu alemde

10
4
yanıtYanıtla
Muzcumhuriyeti:

bugün bunlara göz yuman ileride kendilerine sorun olduğunda çıkıp da ağlamasın geçen senede galatasaray doğrandı sene sonu bütün klüpler birlik oldu ağladı bu sene de aynısı olacak ! Galatasaray öyle transferler yaptı ki daha sahaya çıkıp 2 top oynamadan bütün klüpleri korku sardı . . .

9
5
yanıtYanıtla
Kenan:

İKİSİDE AYNI ÇİRKEF DEĞERDE OLDUĞU İÇİN BİRBİRİNİ DESTEKLEMELERİ NORMAL

4
8
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title