Haberler

Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra'dan bu kez de Fenerbahçe paylaşımı geldi

Güncelleme:

Tuzlaspor forması giyen Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra, Galatasaray'ı 2-0 yendikleri maçtan sonra yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti. Gökhan Çıra'dan bu kez de Fenerbahçe paylaşımı geldi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir şok yaşadı ve sahasında TFF 2. Lig takımı Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu maçın sonrasında konuk takımın oyuncularından Gökhan Çıra, Türk Telekom Stadı'ndaki Tuzluspor'un soyunma odasında yer alan yazı tahtasına 'Türk Telekom hatırası Galatasaray 0 Tuzluspor 2' yazılmış ve kahkaha atan bir fotoğraf paylaştı.

Bu paylaşım sonrasında Galatasaraylı taraftarlar çılgına döndü ve Gökhan Çıra'yı mesaj yağmuruna tuttu.

ŞİMDİ DE FENERBAHÇE PAYLAŞIMI GELDİ

Bu mesajın etkisi daha geçmeden Çıra, kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulundu ve Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmeye devam etti.

Tuzlasporlu Gökhan Çıra, Instagram mesajında, "Bugün aldığım en güzel haber büyük Fenerbahçe taraftarını, 30 milyon Fenerbahçeli'nin arkamda olduğunu görmek. Hepsi söz verdi 3. maça hepsi geliyor. Allah'ım o kutsal Fenerbahçe formasını giymeyi nasip etsin" ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşım kısa zamanda büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Çıra Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (14)

Blade:

Kimse de demiyor ki ulan adam adamla evlenir mi , erkek adam travestiyle evlenir mi ? Bu dunya nereye gidiyor birakin feneri cimbomu

19
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne ayaksın sen reklam mı yapıyon kendini.

16
0
yanıtYanıtla
yorumSUS:

bin insan bu kadar yalaka olur

14
0
yanıtYanıtla
Oğuz Boyu:

Adamın reklam olmak uğruna yapmadığı ne kaldı ? bir insan reklam uğruna nelerden vaz geçebiliyor

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

trübünlere oynuyor adam ne yapsın tuzla sporda oynayıp meşhur olmak zor bjk taraftarı arkasında olsa büyük bjk derdi galiba ama şansınız yok gs ezip geçicek 30 milyonda değil 100 milyon arkanda olsun ezecekq

10
1
yanıtYanıtla
ADA:

YAZIK YA NE YAPSIN YAPACAK BAŞKA İŞİMİ VAR ? HAHAHHAHAHHAHAHAAA GECELER BİTMEK BİLMİYOR

10
0
yanıtYanıtla
xman:

sen önce kendini ve karın sandığın kocanı mutlu et , bırak bu ayakları

4
1
yanıtYanıtla
kürşat 46:

bu şahsı futboluyla tanıyan var mı Allah aşkına :)

4
0
yanıtYanıtla
Yasin oz:

Helâk olacağız bu sapkınları helâk et bizlere acı rabbim.erkek erkekle evleniyor..vallahi depremde selde olsa hakediyor bu ülke

2
1
yanıtYanıtla
Nihat:

Fenerbahçe''ye yol yapıyor aklınca. Fenerbahçe n''apsın senin gibi 3. lig takımı oyuncusu. Sen anca halı sahada giyersin fenerbahçe formasını. .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title