Haberler

Şampiyon Yarış Atı İcradan Satılacak

Güncelleme:

Koştuğu yarışlarda aldığı derecelerle meraklılarının yakından takip ettiği Mademoıselle isimli İngiliz yarış atı icralık oldu. Şampiyon, 16 Nisan tarihinde Bursa 7. İcra Dairesi tarafından 70 bin TL bedelle satışa çıkacak.

Ev, araba, arsa gibi taşınmazların icra haberlerine canlı hayvanlar da eklendi. Birçok kez sahibi ve at yarışı meraklılarına büyük paralar kazandıran İngiliz soylu kısrak, icrada satışa çıkarıldı.

16 NİSAN'DA SATIŞA ÇIKACAK

2014 yılından bu yana 81 yarışa katılan ve tam 12 kez birinci olan Mademoıselle, bugüne kadar derece aldığı yarışlardan 717 bin 480 TL gelir elde ettirdi. 7 yaşındaki İngiliz soylu doru kısrak yarış atı, 16 Nisan tarihinde Bursa 7. İcra Dairesi tarafından satışa çıkacak.

70 BİN TL'DEN SATIŞA ÇIKACAK

İcraburada.com sahibi Caner Çakı; en son 13.02.2018 yılında Kocaeli koşusunda birinci gelen 7 yaşındaki Mademoıselle isimli yarış atının Bursa Osmangazi Hipodromunda 9 nolu ahırda satılacağını söyledi. Çakı; İstanbul, Bursa, Ankara ve Kocaeli'nde yarışlara katılarak 12 kez birinci olan atın 70 bin TL'den satışa çıkacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

İLKER:

at yarışı haramdır arkadaşlar oynamayın

4
8
yanıtYanıtla
İso:

Yeter lan herşey haram.embesil seni.

yanıt4
yanıt2
İlker koyunu partine niye ses çıkarmıyon:

Senin partin oynatıyor kasaya para geliyor diye ona tepki koysanız ya korkuyorsun di mi. .

yanıt4
yanıt0
yakında tazı yarışları da çıkar naklen:

evet bunlar at yarışlarını maşallah 20 ye katlattı, , eskiden hatırlarım haftada 3 yarış vardı günde birer defa bunlar geldiler her gün 3 yarışa kadar ayrıcada gündüzleri yetmezmiş gibi geceleride yarışlar başladı maşallah, , aslında iyide oldu at yarışlarından milleti soğuttular hangi bir yarışı takip edecekler zaten eskisi gibi yarış oynayan kalmadı bizim buralarda ne kadar işsiz güçsüz şarapçılar varsa cebinde üç beş kuruşu olan ganyan bayisini işgal etmişler nöbetteler sanki ya tutarsa?

yanıt0
yanıt0
elit bey:

inşallah köylülerin eşeğine ineğine icra geldiği günleride görürürz, başka türlü akıllanmaz bu cahil makarnacılar.

5
6
yanıtYanıtla
ıspartalı:

seni okudan hocanın ben var ya

yanıt0
yanıt5
Böyle giderse develasyon kaçınılmaz:

İcra gelmeyen kişi kaldı mı kredi kartı borçları ödenmeyen fatura, kredi borçları derken stresten iyice gerildik.

6
1
yanıtYanıtla
müslüman doktor:

bu at şampiyon falan değil, sıradan bir at. . . hiç at görmesek yutturacaksınız

5
0
yanıtYanıtla
corci:

70 den başlar 800 e kadar çıkar o fiyat.

5
0
yanıtYanıtla
ZEYNO:

AT YARIŞLARINA HOROZ DÖVÜŞLERİNE FAYTONA HEPSİNE KARŞIYIM HAYVANLAR DA ÖZGÜR OLMALI

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title