Haberler

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray İsyanı: Gerçekten Çok Ayıp

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda başkan Mustafa Cengiz'in yönetimsel olarak ibra edilmemesini Instagram hesabından eleştirdi.

Şahan Gökbakar, Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda başkan Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesini eleştirdi.

Instagram hesabından Mustafa Cengiz görselli bir paylaşımda bulunan Gökbakar, şu sözleri kullandı:

"İki seçimde de oyumu verdiğim, oyumu verirken kabine girme ihtiyacı bile duymadığım açık açık başkanımız olsun dediğim bir insanın bu kadar haksız ve adil olmayan bir şekilde aşağılanması yüreğime dokundu. Gecesini gündüzünü Galatasaray yapmış, özellikle şeffaflık ve Galatasaray menfaatleri için çalışan bir insan ve ekibinin bu şekilde ibra edilmemesi malesef hiçbir etik değerle açıklanamaz.

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray İsyanı: Gerçekten Çok Ayıp

Lise güzeldir, lise özeldir. Galatasaray temellerinin atıldığı yerdir... E tamam tamam da önemli olan Galatasaray değil mi? Galatasaray, Liseliliği değil Galatasaray üyeliği asıl olandır. Galatasaray sadece bir zümrenin değil, bütün gönül verenlerindir. Bugün bu yapılan açıkça Türkiye'nin net bir özetidir aynı zamanda.

Dışlama, ötekileştirme ve nefret ortamı malesef gözleri kör ediyor ve bu kadar güzel işler yapan bir insan ve ekibi bu şekilde muamele görüyor... Ne demişler, yiğidi öldür hakkını yeme... Hayır bir de KİMLERİ KİMLERİ İBRA ETTİNİZ DE MUSTAFA BAŞKANI MI İBRA ETMİYORSUNUZ??? Bu yapılan gerçekten çok ayıp oldu... Ne diyim... Üzülme başkanım sen doğru ve değerli adamsın."

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Şahan Gökbakar Galatasaray Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

JÜL SEZAR:

Fenerbahçeme laf eden takımlar bir bir patlıyor. Yaşasın FENERBAHÇE CUMHURİYETİ

4
17
yanıtYanıtla
SELBİL:

MİLLİYETÇİ LEZZETİNİ ALMIŞSIN KEMİĞİN ÖNERDİĞİNE GÖRE BİZ SENİN CİNSİNDEN DEĞİLİZ YALNIZ HA BAK HADİ Bİ KUŞSUN BAŞKA Bİ ŞEYEDE DÖNÜŞMÜŞSÜNÜZDE KİMSEYE TAVSİYE ETME BİZ KUŞ YERİZ BAK:DZORUNA GİTMESİN LİG DE KALAMAMAK GİT TAKIMININ ÖNÜNE AT NE ATACAKSAN GÜÇLENİN BİRAZ HADİ AAAAAAMAA:D:d:D:DKEMİK SUYU İYİ GELİRMİŞ MEEEESELA:D:D:DBEYNE FALAN DİCEM DE KUŞSUNUZ Bİ DENEYİN BAKAM

yanıt1
yanıt0
EMRE:

kuşbeyinlilere ne verirsen ver zannımca kar etmez ki etmeyecek!sürüneceksiniz yılanlar

yanıt0
yanıt0
KSK li MESUT:

Recep İvedik filminden başka ne yapmışta büyük fs taraftarı bu faydasız zırtonun düşüncesini kaideye alsın ki. Fb liyiz bu arada... başkanınıza sahip çıkın...

2
12
yanıtYanıtla
SEVGI DILER:

HOKKABAZ FENEV LI NE ALAKA GS ILE YORUM SANAMI KALDI HOKKABAZ GS MESELELERI VE SAHAN GÖKBAKARIN FILMLERI VEDE YORUMLARI . YÜRÜ GIT

yanıt4
yanıt1
NİHAT:

ne saçmalıyorsun şahan bu başkan iki senede borcunu 300 milyon artırdı

2
11
yanıtYanıtla
...:

he he şahan he.

3
9
yanıtYanıtla
ERZİNCANLI:

ULAN BURJUVA ÇOCUKLARI ADAM GİBİ BİR BAŞKAN ÇIKTI ZORUNUZA GİTTİ. . . GALATASARAY LİSELİNİN TAKIMIYSA BİZ HALKIZ O ZAMAN BİZİ DE YOK SAYIN. . . CENGİZ BAŞKAN YOKSA BENİM İÇİN ARTIK GALATASARAY DİYE BİR TAKIM YOK. . .

12
0
yanıtYanıtla
Osman Gündüz:

şahan çok haklı bu zamanda yapılmaması gereken darbe sadece gs zarar verir gs lisesi bir zümre 30 milyon taraftarın yanında sadece sembol olur o kadar

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben bu isden pek bisey anlamadim, gene tipik ayak oyunlarimi var acaba

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title