Haberler

Sağlık Bakanı Koca'dan Murat Sancak yanıtı: Gereken yapılacak

Güncelleme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın kendisine ve yanındakilere koronavirüs testi yaptığı görüntülerle ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Doğru bulmuyoruz. Yapılması gereken yapılacak." dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'ın, koronavirüs tanı kiti denerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülerde, Murat Sancak'ın yanında bulunan bir kişiye koronavirüs testi yaptığı görüldü. Sancak da tepki çeken görüntüler sonrası kendisini savundu.

"ÜCRETİ MUKABİLİ ŞİRKETİMİZE TEMİN EDİLMİŞTİR"

Ünlü iş adamı Ethem Sancak'ın kuzeni Murat Sancak konuyla ilgili, "Sosyal medyada dolaşan bir videoda denediğimiz görülen ürün CCA Sağlık Hizmetleri'nden ücreti mukabili şirketimize temin edilmiştir. Aile ortamında deneme amaçlı yapılan testin videosu hiçbir amaç güdülmeden tamamen bilgim dışında paylaşılmıştır" dedi.

Sağlık Bakanı Koca'dan Murat Sancak yanıtı: Gereken yapılacak

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın covid-19 testi yaptığı görüntüler ile ilgili gelen bir soruya yanıt verdi.

"KABUL ETTİĞİMİZ BİR DURUM DEĞİL"

Koca, ''Geçen toplantıda bahsetmiştim. Testlerle ilgili özellikle hiçbir vatandaşımızın ücret vererek testleri yaptırmaması gerektiğini, bu testlerin hangi laboratuvarlarda çalışılması gerektiğinin iznini de bakanlık olarak veriyoruz. Pozitif vaka tespit edilirse o hastanın temas ettiği kişilere bizim bir an önce ulaşmamız gerekiyor. Herkesin bulunduğu yerde izin almadan, bakılan hastayı bize bildirmeden test yapılabilirliği dünyada da istenen bir şey değil. Şu anda üniversite hastaları ve PCR çalışabilir laboratuvara izin vererek bir gayret içinde olduk. Şahısların veya özel kuruluşun kendi başına dışarıdan veya içeriden kit alarak numuneleri test ediyor olması asla kabul ettiğimiz bir durum değil. Herhangi bir kişinin kendi başına bizden izinsiz bizim uygun görmediğimiz kitlerle çalışabilir olmasının doğru olmadığını bunun için de yapılması gereken neyse yapılır diye söylüyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Fahrettin Koca Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (18)

ADS:

BÜTÜN KULÜPLER VE BAŞKANLARI TEST YAPIYORDA BİZİM BAŞKAN YAPMIŞ NE VAR BUNDA? HERKES İŞİNE BAKSIN ADANA DEMİRSPORLA VE BAŞKANIYLA KİMSE UĞRAŞMASIN!!!

4
18
yanıtYanıtla
Adanalı:

Böyle şımarık ve görgüsüz bir başkan hatta taraftar bile istemeyiz...

yanıt0
yanıt0
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

DERHAL 3 HAFTA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELMELİ 1 AY DOĞAL GAZ ELEKTİRİK SU PARASI ALINMASIN TÜM BORÇLAR 1 AY FAİZSİZ ERTELENSİN KİRACINIZ VARSA BİR AY ALLAH RIZASINA KİRA ALMAYIN DEVLET TÜM AİLELERE 1000 TL YARDIM ETSİN SADECE SAĞLIK PERSONELİ VE BAZI MARKETLER AÇIK OLSUN MARKETE GİDERKEN HERKESE BELLİ Bİ SIRA VERİLSİN YIĞILMA OLMASIN ANCAK BÖYLELKLE BU SALGINI YAVAŞLATA BİLİRİZ.

18
2
yanıtYanıtla
Ayhan:

Çok güzel tesbit

yanıt0
yanıt0
Bİ SORGU:

SONRA SAL!BİZ DE İNANDIK GEREKENİN YAPILACAĞINA!

7
5
yanıtYanıtla
M. K.:

Parası olan konuşur mu..... Konuşur bu videodan sonr a yazıklar olsun ya

10
1
yanıtYanıtla
metin:

evde kalın diyorsanız sokaga çıkma yasagı getirmeniz lazım patron diyor çalışacagız halkın yarısı içerde yarısı dışarda tetbir böylemi oluyor

10
1
yanıtYanıtla
baba:

Devlet dediğin gereğini yapar. Laf kalabalığı yapmayın iş yapın iş. Biri çıkmış fahiş fiyata gereğini yaparız, öteki çıkmış baskın yaparız el koyarız, diğeri çıkar atılması gereken adımları atarız. Kısaca cart curt. . . Ama icraat yok!

4
2
yanıtYanıtla
kahraman:

acil sokağa çıkma yasağı getırılmelı ben isten eve giden bir vadandasım bakıyoruk sokaklar caddeler dolu çocuklar top oynuyor bisklet süruyo r böyle yaparak dısardakı mikrobu evimize getırıyoruz lütven ailenizi seviyorsanız sokağa cıkmayalım

5
0
yanıtYanıtla
Kadir:

Burada konu sokağa çıkma değil. Trollük yapmayın adam yasak olan bişey yapmış ve yanlış. Hatta görgüsüzlük.

yanıt3
yanıt2
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title