Haberler

Ryan Babel'den Galatasaray'a gönderme

Güncelleme:

Galatasaray'ın Hollanda ekibi Ajax'a kiraladığı Ryan Babel, Hollanda basınına konuştu. Babel, "Futbol oynamak için uğraşan bir takıma geldim. Galatasaray'da ilk yarı biraz zor geçmişti" sözleriyle sarı-kırmızılı takımı eleştirdi.

Galatasaray'dan Ajax'a kiralanan Ryan Babel, transferiyle ilgili Hollanda basınına ilk açıklamaları yaptı. Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı takımda sezonun ilk yarısının zorlu geçtiğini belirterek EURO 2020 öncesi Ajax'a gelerek yatırım yaptığını dile getirdi. Babel, "Ülkeme geri döndüm. Her şey hızlı gelişti ama mutluyum. Ben her zaman Ajax taraftarıydım. Ajax'ın gelişimini görmek güzeldi. Tekrar kulübüm için oynama fikri benim için onur vericiydi" dedi.

"GALATASARAY'DA İLK YARI ZOR GEÇMİŞTİ"

Hollandalı futbolcu, "Buraya gelmem, her iki kulübe de yardımcı olacağı için kolay oldu. G.Saray'da aldığım maaşın bir bölümünü bıraktım ama bu durumu EURO 2020 öncesi yatırım olarak görüyorum. Futbol oynamak için uğraşan bir takıma geldim. Galatasaray'da ilk yarı biraz zor geçmişti" yorumunu yaptı. Galatasaray'ın 2022 yılına kadar sözleşme imzaladığı Babel, sezonun ilk yarısında 15 lig maçında 5 gol, 1 asislik performans sergiledi. Hollandalı, Şampiyonlar Ligi'nde de 4 maça çıktı.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ryan Babel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (21)

FB Lİ:

Bu sezon cimboma gülme sezonu olarak tarihe geçecek. :)))))

20
34
yanıtYanıtla
GALA1905:

Farketmez biz feneve her sene gülüyoruz.

yanıt33
yanıt7
GALATASARAY:

Sen de haklısın ilk yarıyı 4 puan önümüzde kapatınca şampiyon olduğunuzu sandınız, fakat biliyorsun bizim size son maça kadar avansımız var. Lig bitince yine hüngür hüngür ağlarsınız.

yanıt22
yanıt6
doğrucu davut:

sen kendi takımına bak boncuk. TFF nin limitini 85 milyon geçtiniz artık o 85 milyonu sen gibi saflardan 500 lira bağış toplayarak kapatıp öyle transfer ypaabilecek. TFF geçen sene belirlediği limiti geçenlere transfer yasağı-puan silme-ligden düşürme cezaları vereceğini söyledi gerçi TFF konu fb olunca hep ceza vermez ama boncuk başkan sizi yine yolacak haberin olsun paraları hazırla. sonra kime güleceğine karar verirsin

yanıt3
yanıt1
TATO:

her sene fb ye gülüyoruz ya. son 2 senedir fb ye bi yerimizle gülüyoruz yine güleriz m. etme sen sizin başkanın istediği 500 lira bağışı ver adam 85 milyon geçmiş limiti. o limit kapanmazsa transferi unut sezon sonu limitten transfer yapamadık şampiyon olamadık diye ağlarsınız. adam bol keseden transferleri yaptı sizi yoldu yoldu yetmedi daha da istiyor. sizin takıma olan sempatinizi-sevginizi kullanıyor sen ona gül asıl bırak GS''ı. Sedikida, daha fazla vermenize rağmen gitmedi nasıl bi takımsanız. :

yanıt2
yanıt2
KSK li MESUT:

Bu conconların rezillikleri bitmez. Rezilsaray. Helal olsun paratöre iyi yemliyo bu kamilleri. Haa pardon conconları...

4
15
yanıtYanıtla
SAF YA BU:

He Conconuz nolmuş? Kızdırdığını mı sanıyorsun bizi? Bizi kızdırabilmen için baya bi seviye atlaman lazım.yani kendini geliştir biraz.şu yorumlarda gördüğüm en boş adamlardan birisin :)

yanıt8
yanıt4
escobar:

karşıyakalı kaç senedir uğraşıyorsun süper lige çıkmak için. ama sen gibi taraftarı olduğu sürece 50 sene daha 3. lig 2. grupta yer alır :). mal herif gs dışında diğer takımlar limitlere takıldıkları için bedavaya bile oyuncu alamıyorlar. babel gitti geri gelmez inşallah. sahi derincespor ne yaptı ama öylee :)) sen bunlara kafa yor diyecem ama olmayınca seni de zorlamak istemem.

yanıt0
yanıt0
LABİRENT:

HER AYRILDIĞI KULÜBÜN ARKASINDAN KONUŞAN, PARA İÇİN HER ŞEYİ YAPAN İŞE YARAMAZ BİR İNSAN. . .

12
3
yanıtYanıtla
haha:

gerçekler acıtır

yanıt2
yanıt3
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title