Haberler

Rooney fena yakalandı

Güncelleme:

Eski İngiltere takım kaptanı Wayne Rooney geçtiğimiz günlerde takım arkadaşlarıyla beraber Vancouver'da gece eğlenmeye çıktı. 7 saat boyunca çılgın bir eğlenceye imza atan futbolcu gecenin sonunda gizemli bir esmerle asansöre binip odaya çıkarken kameralara yakalandı. Daha sonrasında ise ünlü futbolcu beyaz tulumlu başka bir esmerle daha görüntülendi.

Rooney fena yakalandı

EŞİ ÇOK ÖFKELENDİ

Rooney, DC United takım arkadaşlarıyla geceyi kutlarken eşi Coleen dört oğluyla beraber evdeydi. Fotoğrafların internete sızmasının ardından yıldız isimlere yakın olan basın mensupları Coleen'in çok öfkeli olduğu belirtti.

Rooney fena yakalandı

ALYANSINI ÇIKARDI

Olayın ardından market alışverişini yaparken görüntülenen Coleen'in elinde alyansının olmayışı dikkat çekti. Wayne ve Coleen çiftinin evliliklerinin akıbeti hakkında soru işaretleri ise henüz cevap bulamadı.

Rooney fena yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wayne Rooney Haberler

500

Yorumlar (6)

KADİR:

Rooneyi bir esmer kesmez

9
0
yanıtYanıtla
mert:

sen nerden biliyon kesmediğini

yanıt0
yanıt0
Öğretmen:

Ofsaytı anlatacaktır, kalbiniz ne kadar da kötü

7
0
yanıtYanıtla
BÜKÜCÜ:

Yaz kızım 200 torba çimento 20 kamyon çakıl :))))

3
0
yanıtYanıtla
SAMİ:

aynen dede

yanıt1
yanıt0
EFEDAYI:

Hergün 100 milyon cinsel ilişkinin yaşandığı dünyada şöhreti ve parası çok olan bir futbolcu kaçak et kesmeye giderken yakalanmış ; çok mu ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title