Haberler

Ronaldo ve Merih Demiral'in gol sevinci

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Milli futbolcu Merih Demiral'in formasını giydiği Juventus ile Tottenham karşılaştı. Tottenham karşılşamayı Harry Kane'in 90+3. dakikada attığı golle 3-2 kazandı.

Singapur'daThe National Stadı'nda oynanan maçta Merih Demiral maçın 46. dakikasında Daniele Rugani'nin yerine oyuna dahil oldu.

Mücadelenin 60. dakikasında Ronaldo'nun attığı golle maç 2-2'ye gelirken Merih Demiral,Portekizli yıldız oyuncuyu kutlayan ilk isimlerden oldu. Ronaldo daha sonra 63. dakikada yerini Mattia De Sciglio'da bıraktı.

Maçta Tottenham'ın gollerini 30. dakikada Erik Lamela, 65. dakikada Lucas Moura ve 90+3. dakikada Harry Kane atarkeni Juventus'un gollerini ise 56. dakikada Gonzalo Higuain ve 60. dakikada Ronaldo kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

merih demiral Tottenham Juventus Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Bu İşin Matematiği Nedir !:

Tottenhamın golleri 30 ve 65. dakikalarda gelirken, Ronaldonun 60. dakikada attığı gol; nasıl durumumu 2-2 e getiren gol oluyor. Biri bana anlatsın

6
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Yok kardeşim ben maçı izledim. Ronaldo''nun golü ile Juventus 2-1 öne geçiyor. sonrasında Tottenham 2 gol daha atıp maçı 3-2 kazanıyor. Bu arada 3. golü izlemeni tavsiye ederim.

yanıt2
yanıt0
..:

Aynen şöyle yazılmış, hata yok yani. İlk gol 56'' ncı dakikada. Maçta Tottenham''ın gollerini 30. dakikada Erik Lamela, 65. dakikada Lucas Moura ve 90 3. dakikada Harry Kane atarkeni Juventus''un gollerini ise 56. dakikada Gonzalo Higuain ve 60. dakikada Ronaldo kaydetti.

yanıt0
yanıt1
Habere bak!!:

Aman Allahım Merih Demiral Ronaldoya mı sarılmış? Bu tarihi bir başarı herkes Türk bayrağını kapıp yollara düşsün!

yanıt1
yanıt0
Fenerbahçe:

Fener ağlasın hatta Türkiye de bütün takımlar ağlasın yerli genç oyuncuyu oynatmazsan gidip yabancı sevdan olursa ondan sonra elin adamı görür alır

5
0
yanıtYanıtla
basketçi:

daha iyi gitsinler kendilerini geliştirsinler.

yanıt4
yanıt0
12345:

BU ÇOCUK DAHA BİRKAÇ SENE ÖNCE FB ALTYAPISININ ASGARİ ÜCRET TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ ŞİMDİ JUVENTUS''DA OYNUYOR. HELAL OLSUN TÜRKİYE''DE DEVAM ETSEN ÇOK İLERİYE GİDEMEZDİN YABANCI SEVDASI YÜZÜNDEN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title