Haberler

Ronaldo'nun sosyal medyadan kazandığı para yaklaşım 300 milyon TL oldu

Güncelleme:

Juventus'tan senede 211 milyon TL alan Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, asıl parayı sosyal medyada kazanıyor. Ronaldo, 195 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı her sponsorlu paylaşımından 2019'da ortalama 6.1 milyon TL, toplamda 298.8 milyon TL kazandı.

Dünya futbolunun şimdiden efsane oyuncuları arasına giren Cristiano Ronaldo, futboldan kazandığı paranın çok daha fazlasını artık sanal alemde kazanıyor. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun'ın haberine göre Ronaldo, sosyal medya hesabı Instagram'da paraya para demiyor.

Şu an formasını giydiği İtalyan devi Juventus'ta yıllık 27 milyon Pound (211 milyon TL) kazanan Ronaldo, 195 milyon takipçisi olduğu Instagram'da bu yıl paylaştığı sponsorlu paylaşımlarından toplamda 38.2 milyon Pound'u (298.8 milyon TL) cebine indirdi. 2019'da 34 sponsor firmanın reklamını yapan CR7, her paylaşımından ortalama 780 bin Pound (6.1 milyon TL) kazandı.

MESSI'YE FARK ATTI

Yıldız futbolcu listenin zirvesinde yer alırken, hem ezeli rakibi Lionel Messi hem de bu alandaki diğer rakiplerine adeta fark attı. İkinci sırada yer alan Messi, Instagram'dan bu sene 18.7 milyon Pound gelir elde ederken, her paylaşımından 518 bin Pound elde etti.

Üçüncü sırada ABD'li ünlü TV yıldızı Kendall Jenner yer aldı. Jenner, yılda 12.7 milyon Pound kazanırken, paylaşımlarından ortalama 489 bin Pound kazandı. Bu üçlüyü ise 8.6 milyon Pound'la İngilizler'in eski ünlü futbolcusu David Beckham takip etti.

Listenin ilk 10'unda PSG'den Neymar, Milan'a transfer olan Zlatan İbrahimovic ve Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho da kendisine yer bulmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Instagram Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (12)

YAŞLI KURT:

BU ADAM HAKEDİYOR. KEŞKEM MÜSLÜMAN OLSA YAA

11
1
yanıtYanıtla
ferhat:

ne alaka yahu ?

yanıt1
yanıt1
Ceren:

hayır keşke Türk olsa desen eyvallah tam bir arap sevicisiniz.

yanıt0
yanıt5
umut:

ne alaka lol

yanıt1
yanıt1
APTALA CVP:

CEREN NEAPTALSIN

yanıt1
yanıt0
Türk:

Ceren sadece Araplar ı Müslüman zannediyor. Ne acı.

yanıt1
yanıt0
ANGARALII:

Ronaldo bilader nabıyorsun o kadar parayı gel Parlementte ezelim :D

9
1
yanıtYanıtla
Firat:

1milyon bana ver hayatimi kurtarayim

9
0
yanıtYanıtla
Bakü Dükü:

Azerbaycandan selamlar

4
2
yanıtYanıtla
birisi:

milli piyangodan dağıtılan 80 milyon TL adama çerez parası gibi geliyordur. . seviye farkı işte :)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title