Haberler

Ronaldinho, pasaportu aldığı Dalia Lopez'in mahkemeye çıkamaması nedeniyle hapishaneden çıkamadı

Güncelleme:

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, sahte pasaport düzenlediği gerekçesiyle yattığı hapishaneden çıkma umudu, koronavirüs nedeniyle suya düştü.

Paraguay'da kardeşi ile birlikte sahte pasaport kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Ronaldinho, daha önce kefaletle serbest kalma ve tutuksuz yargılanma talepleri reddedilmişti. Ronaldinho'nun sahte pasaportu aldığı iddia edilen Dalia Lopez'in, koronavirüs nedeniyle hakim karşısına çıkmadığı öğrenildi.

Ronaldinho, pasaportu aldığı Dalia Lopez'in mahkemeye çıkamaması nedeniyle hapishaneden çıkamadı

KORONAVİRÜS RİSKİ NEDENİYLE HAKİM KARŞISINA ÇIKAMADI

Tüm umutlarını Dalia Lopez'in mahkemede suçunu itiraf etmesi üzerine kuran Ronaldinho'nun hapishaneden çıkma hayalleri gerçekleşmemiş oldu. Sport'ta yer alan habere göre, Lopez'in avukatının, hakimlere müvekkilinin şeker ve tansiyon hastalığı nedeniyle koronavirüse yakalanma riskinin yüksek olduğunu belirten bir doktor raporu sunduğu, mahkemenin de bu raporu kabul ettiği belirtildi.

Ronaldinho, pasaportu aldığı Dalia Lopez'in mahkemeye çıkamaması nedeniyle hapishaneden çıkamadı

HAKİMLER SERBEST KALMASINA İZİN VERMEDİ

Hakimlerin kaçma riski bulunduğu için serbest kalmasına izin vermediği ve 5 Mart 2020 tarihinden bu yana hapishanede olan Ronaldinho'nun, kandırıldığı şeklindeki savunması, koronavirüs nedeniyle Lopez'in mahkemeye çıkamaması sonrasında boşa düşmüş oldu. Brezilyalı efsanenin avukatı, savunmasını mağduriyet üzerine kurmuştu.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Ronaldinho Paraguay Haberler

500

Yorumlar (5)

MEHMET:

NE DİYORDU REİS BEY NERDEEEEEEEN NEREYE!!!

12
3
yanıtYanıtla
COVİD:

ONUN O GEREKSİZ LAFI ÜNLÜ ZATEN

yanıt4
yanıt0
beyin bedava:

vay arkadaş yeşil sahalardan demir parmaklıklara. . .

5
2
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

KEŞKE ŞİKECİLERİ DE AYNI BUNUN GİBİ TIKSALAR HAPİSE, TÜRK FUTBOLU NE ÇEKTİYSE KUŞLARDAN ÇEKMİŞTİR, 2006''DA JUVENTUS VE ATALANTA KÜME DÜŞÜRÜLÜRKEN 2011''DE FENERBAHÇE''YE ÖDÜL BİLE VERİLDİ ŞİKE YAPTIĞI İÇİN

yanıt6
yanıt2
RENO IL DUNYA:

Yapma dostum. Senin sorunun ne

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title