Haberler

    Roma'dan 3 Gollü Net Galibiyet

    İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 28. haftasında Roma, sahasında konuk ettiği Torino'yu 3-0 yendi.

    İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 28. haftasında Roma, sahasında konuk ettiği Torino'yu 3-0 yendi.

    Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

    Kostas Manolas, 56. dakikada attığı golle Roma'yı 1-0 öne geçirdi. Manolas, bu golü geçen hafta hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Fiorentina'nın takım kaptanı Davide Astori'ye adadı.

    Roma, 73. dakikada Daniele de Rossi ve 90 3. dakikada Lorenzo Pellegrini'nin golleriyle farkı artırarak Torino karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı.

    Başkent ekibinde sahaya ilk 11'de çıkan milli futbolcu Cengiz Ünder, 76. dakikada yerini Gerson'a bıraktı.

    Bu sonuçla Roma 56 puana yükseldi ve 3. sıradaki yerini korudu. 36 puana sahip Torino ise maç fazlasıyla 9. sırada yer aldı.

    Fiorentinalı Astori'ye eski takımından veda Maçta ayrıca, taraftarlar ve iki takımın oyuncuları, 4 Mart'ta hayatını kaybeden Fiorentina'nın takım kaptanı Davide Astori anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

    Stattaki ekrandan Astori için veda videosu yayımlandı, taraftarlar uzun süre Davide Astori'yi alkışladı.

    Roma taraftarları, bir dönem kendi takımlarında oynayan Astori anısına, "Hoşçakal Astori, seni takımımızda görmek harikaydı." yazılı pankart açtı.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Roma Olimpiyat Stadı İtalya Serie A Torino Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title