Haberler

Roma, Cengiz Ünder için yapılan 28 milyon euroluk teklifi reddetti

Güncelleme:

İtalyan temsilcisi Roma'nın, milli futbolcumuz Cengiz Ünder için İngiltere'den gelen 28 milyo euroluk teklifi reddettiği öğrenildi.

Adı sürekli büyük kulüplerle anılan Cengiz Ünder için sürpriz bir transfer haberi ortaya çıktı. İddiaya göre Roma Kulübü, İngiltere'den Cengiz Ünder için gelen 28 milyon euroluk teklifi reddetti.

EVERTON'DAN SÜRPRİZ TEKLİF

Fanatik'te yer alan habere göre; Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'le ilgili İtalyan basınından bugün gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. Çizme'de yayım yapan Tutto Mercato Web adlı internet sitesi, sakatlığı nedeniyle sezonun son bölümlerinde çok az süre alabilen 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Premier Lig ekibi Everton'ın yaptığı 28 milyon euroluk teklifin reddedildiğini yazdı.

Haberde sezon başından bu yana Avrupa'nın dev kulüpleriyle birlikte anılan Cengo için yapılan teklifin Roma tarafından yetersiz bulunduğu ifade edildi. Roma'yla sözleşmesi 2022 yazında sona erecek olan yıldız ismin güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cengiz Ünder Roma Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (5)

Hakan06:

o paralar italyada çerez parası turkiyede olsa hemen satarlardı. Roma akıllı takım 50 milyon rahat eder

13
2
yanıtYanıtla
ŞÜKÜR:

İtalyaya hiç mi gittin mi HAKAN. . . 28 milyon euroyu az mı görüyorsun . . Çerez parasıymış. . . . Hadi be!!!!

yanıt3
yanıt6
Mehmet:

35 ten aşağıya vermezler. Bence en az elli milyon değeri

10
0
yanıtYanıtla
memo:

yolu açık olsun. . . gerçek bir topçu. . . . .

7
0
yanıtYanıtla
123456:

Videoya çok güldüm

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title