Haberler

Garry Rodrigues: Şampiyon olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Al Ittihad takımından 2 yıllığına kiraladığı Rodrigues, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için gurur duyuyorum. Şampiyon olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım." dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün, Al Ittihad takımından satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Garry Rodrigues kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli camiada şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Rodrigues, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için gurur duyuyorum. Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum, çok özel hislere sahibim. Burada şampiyon olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.

"FENERBAHÇE'NİN AMACI HER ZAMAN ŞAMPİYON OLMAKTIR"

Tek amacının şampiyon olmak olduğunu belirten Yeşil Burun Adaları asıllı kanat oyuncusu, "Taraftarının desteği her oyuncuyu mutlu eder. Bu sevgiyi karşılıksız bırakmayıp elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe gibi büyük takımların amacı her zaman şampiyon olmaktır. Şampiyonların amacı şampiyon olmaktır. Benim amacım da bu. Bu amaç doğrultusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Garry Rodrigues Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Remziye:

Trabzonlu olarak söyleyebilirim ki şu fener forması giyenler neden torbacı gibi duruyo bu galatasaray forması giyerken yakısukluydu

16
11
yanıtYanıtla
gsli:

huyundanmı suyundanmı şikesindemi acaba

yanıt4
yanıt4
fb:

biz torbacı nedr bilmeyiz remziye sen biliyorsun bak demekki çok alış veriş yaptın torcılar ile gsli sana gelince arif erdem atık su içyormuş siz seversiniz atık suları :)

yanıt0
yanıt0
salih:

sanki mesiyi tıransfer etmiş gs forması giymesi bu kadar ünemlimi sizin için

8
8
yanıtYanıtla
Bu ne:

GS forması giymiş olması önemli değil, iyi bir kanat oyuncusu olması önemli. Sizede Şener Özbayraklı hayırlı olsun

8
1
yanıtYanıtla
DIMARZIO:

Fenerbahçe formasıyla kameralar karşısına geçen Rodrigues ''çubukluyu giymek çocukluk hayalimdi'' dedi.

2
6
yanıtYanıtla
ANALİST:

FB anlayışı; GS bu işi biliyor

4
4
yanıtYanıtla
fb:

çok biliyor şeneri aldı o yüzden :)

yanıt0
yanıt0
Badi:

Heee ancak şampuan olursunuz siz

3
4
yanıtYanıtla
zaza:

çirkef takımın taraftarları toplanmış kendi sayfanıza dönün

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title