Haberler

Teknik Direktör Rıza Çalımbay: Fenerbahçe Küme Düşmez

Güncelleme:

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Fenerbahçe küme düşmez. Fenerbahçe çıkış yaparsa, çok iyi yere gelecektir, ikinci yarıda bambaşka olacaktır." dedi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği "Spor Söyleşileri" programında öğrencilerle bir araya geldi. Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi'nde yapılan etkinlikte konuşmasına 20 yıl top koşturduğu Beşiktaş'a olan sevgisini anlatarak başlayan Çalımbay, futbol hayatı süresince yaşadığı sıkıntıları, başarıları ve unutamadığı anılarını anlattı. Gençlerin sorularını cevaplandıran Çalımbay, Video Yardımcı Hakem Sistemine de değindi. Çalımbay, "VAR sistemini çok seviyorum. Hakem kardeşlerimin hatalarını yüzde 99 engelliyor." dedi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay: Fenerbahçe Küme Düşmez

"BURAK'IN BEŞİKTAŞ'A ÇOK ŞEY VERECEĞİNE İNANIYORUM"

Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Burak Yılmaz'ın siyah-beyazlı takıma faydalı olacağına inandığını söyledi. Burak Yılmaz'ın çok iyi bir golcü olduğunu söyleyen Çalımbay, "Beşiktaş'ın devre arasında göndereceği, alacağı oyuncular olması gerekiyor. Şimdi Burak Yılmaz gündemde. Burak, Beşiktaş için bir avantaj olur. Çok iyi bir futbolcu ve golcü. Beşiktaş'ın da ona ihtiyacı var. Geçen sene sakat şekilde oynadı ve Trabzon'da iyi maçlar çıkardı. Şu anda sağlam ve kafa olarak hazır durumda. Burak imza atmışsa, Beşiktaş'a faydalı olur. Taraftarın sahip çıkması gerekiyor. Burak'ın Beşiktaş'a çok şey vereceğine inanıyorum" dedi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay: Fenerbahçe Küme Düşmez

"FENERBAHÇE KÜME DÜŞMEZ"

Siyah-beyazlı takımın yaşadığı zor günleri atlatacağını belirten deneyimli çalıştırıcı, bir öğrencinin, "Fenerbahçe küme düşer mi?" şeklindeki sorusuna, "Merak etme, Fenerbahçe küme düşmez. Çok iyi başkanları var. Yapılan transferler bazen tutmayabiliyor. Ersun hocanın gelmesi Fenerbahçe'ye çok şey katacak. Fenerbahçe çıkış yaparsa, çok iyi yere gelecektir. Fenerbahçe ikinci yarıda bambaşka olacaktır. Ali Koç'un Fenerbahçe'de olması bir şans" şeklinde cevap verdi. Çalımbay, Galatasaray'ın durumu için ise "Galatasaray, forvet transferi yapmak zorunda. Fenerbahçe maçından sonraki cezalardan etkilendiler. Her şeye rağmen ligdeki konumları çok iyi" yorumunda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

ALİ:

FENER DÜŞMEZ DÜŞSE BİLE TEKRAR ÇIKAR ÇIKMASI İÇİN BÜTÜN KÜLÜPLER DESTEK VERİR. . .

11
4
yanıtYanıtla
AS.01 YENERBAHÇELİ:

SAYIN ATOM KARINCAM , HALBUKİ FENERBAHÇE DÜŞMANLARI BİR SÜRÜ GINA ALMIŞLAR DÖRT GÖZLE BEKLİYORLAR,

4
4
yanıtYanıtla
CAPS:

tabiki kınayı aldık aşağıda sizi bekliyoruz siz yukarıdan aşağı düşünce sürmesi kolay olsun

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

ulan ne bu korku fenerden anlamiyorum helal olsun fenerime benim dussede dusmesede gine fenerim benim canim feda sana

3
5
yanıtYanıtla
AHA:

korunun ecele faydası yok sizin korkunuz size yeter az kaldı

yanıt2
yanıt0
seyit sarı:

fb küme düşmez düşse bile hemen statü değiştirirler ankaragücü gibi hemen süper lige çıkarırlar fb nin lobi gücü var nede olmasa futbol tarihinini köklü kulüplerinden. .

5
2
yanıtYanıtla
SIDD CEVAP:

bende yotube baktım sarı kuş acı çekiyordu

yanıt2
yanıt0
....:

Doğru demiş yasayla düşmeyen tüzükle hiç düşmez

4
2
yanıtYanıtla
gs li:

ne kadar bilgilisin ya hayran kaldim sana masallah kahin gibisin... sen demeseydin bunlari bu insanlar nerden bilecekti. perisan olacaktik sen olmasaydin yaaa... bide adami haber yapmislar saka gibi:)

2
2
yanıtYanıtla
baya:

sanane rıza düşerse düşsün. sanamı kaldı fb yi kurtarmak. yazıklar olsun.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title