Haberler

Rıza Çalımbay: Beşiktaş'tan Teklif Gelirse Kabul Ederim

Güncelleme:

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Beşiktaş'tan teklif gelirse kabul ederim. Ben hedefi olan her yerde varım. Bu Beşiktaş olur, Milli Takım olur. Önemli olan hedefi olması." dedi.

20 yıl Beşiktaş forması giyen, siyah-beyazlı kulüp de dahil olmak üzere birçok takımın teknik direktörlüğünü yapan Rıza Çalımbay, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul Maltepe'de bulunan Oğuzkaan Koleji'nde söyleşiye katılan tecrübeli teknik adam, panel öncesinde samimi cevaplar verdi. Bu tarz panellere elinden geldiğince katılmaya çalıştığını söyleyen tecrübeli futbol adamı, "Bazı şeyleri genç arkadaşlarla paylaşmak çok güzel oluyor. Her gittiğimiz yerden de memnun şekilde ayrılıyoruz. Ben soru-cevap şeklinde konuşmayı seviyorum. Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Trabzonsporlu birçok arkadaşımız çıkıyor. Futbolu iyi takip edenler çok güzel sorular soruyor. Bu ara Beşiktaş ve Milli Takım'la ilgili sorular soruluyor. Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili sorular da soruluyor" diye konuştu.

"ALİ KOÇ İYİ ŞEYLER YAPACAKTIR"

Fenerbahçe'nin yaşadığı sıkıntılarla ilgili soruyu yanıtlayan Rıza Çalımbay, sarı-lacivertli ekibin her takımın yaşadığı değişim sıkıntısını yaşadığını belirterek, "Yeni bir yönetim geldi, yeni bir kadro kuruldu, yeni teknik direktör ve sportif direktör geldi. Yönetim hariç bunların hepsi yabancı. Tabii ki böyle sıkıntıların yaşanması gayet normal ama bu kadar uzun süreceği beklenmiyordu. Bir kriz yaşanır ama bir yerden döner normalde. Maalesef biraz strateji eksikliğinden dolayı istenilen olmadı. Ama ben Ali Koç Başkan'ın çok iyi şeyler vereceğine inanıyorum Fenerbahçe'ye. İyi bir Fenerbahçeli. İyi olması için uğraşıyor ama bazen istediğiniz şeyler istediğiniz gibi gitmiyor" dedi. Sarı-lacivertli ekibin ilk yılında, sportif direktöre yardımcı olması için yerli isimlere de görev vermesi gerektiğini savunan Çalımbay, "İlk senede, arkadaşların Türkiye'yi tanıyana kadar büyük bir zaman geçeceğine inanıyorum. Bence en büyük sıkıntı bu oldu. Hepsi yabancıydı ve hiç yerli yoktu içlerinde. En az 1-2 yerli ismin olması gerekiyordu onları yönlendirecek. Bana göre Türk futbolunu tanımadıkları için bu sıkıntılar yaşandı" ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay: Beşiktaş'tan Teklif Gelirse Kabul Ederim

"BURAK YILMAZ ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAKTIR"

Devre arasında takımların yaptıkları takviyeler konusunda konuşan Rıza Çalımbay, "Herkes yapmaya çalıştı. Bunların içinde Galatasaray eksik olan noktalarını tamamladı. Diğer takımlar da transferler yaptı. Zaten ligin gidişatına göre kimin daha iyi transfer yaptığı belli olacak. Örneğin Diagne, Kasımpaşa'da çok iyi bir performans sergiledi ve Galatasaray'a geldi. Başakşehir'in transferi Robinho ve Beşiktaş'ın aldığı Kagawa çok iyi oyuncular. Bütün takımlar gerekli transferleri yaptılar. Ama önemli olan verecekleri fayda. Mesela Diagne, Kasımpaşa'daki gibi devam edebilecek mi, diğerleri de öyle. Önemli olan takıma katkıları" dedi. Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Burak Yılmaz'la ilgili de konuşan Çalımbay, "Geçen sene Burak Yılmaz'la çalıştığımda Burak sakattı. Sakat olarak oynamasına rağmen 19 gol attı. Şimdi sağlam ve antrenman eksiği var. 1-2 hafta içinde çok büyük faydası olacaktır. Bana göre hem Beşiktaş'a hem de seçilirse Milli Takım'a faydası olacaktır. Burak iyi bir futbolcu ve iyi bir golcü. Bunu da geçen sezon gösterdi" açıklamasını yaptı.

Rıza Çalımbay: Beşiktaş'tan Teklif Gelirse Kabul Ederim

"TEKLİF GELİRSE KABUL EDERİM"

Şenol Güneş'in A Milli Takım'a gitmesi halinde Beşiktaş'ı çalıştırmak isteyip istemediği konusunda konuşan Rıza Çalımbay, "Teklif gelirse kabul ederiz. Ama Şenol Hoca burada çalışırken bunun gündeme gelmesi ve konuşulması iyi bir şey değil. Ben hedefi olan her yerde varım. Bu Beşiktaş olur, Milli Takım olur. Önemli olan hedefi olması" diyerek hedefleri olan bir takımın başında olmak istediğini söyledi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Atom Karinca:

Torpil Li yandaslardan degilsin Riza Abi-Sana Milli Takim da, TD lük yakisirdi

5
2
yanıtYanıtla
KARAKARGA:

İYİ SÖYLEDİN FİKO DA ACABA KABUL ETMEZMİ DİYE ÇEKİNİYORDU

2
0
yanıtYanıtla
KULAKSIZ:

Konyasporu mahvettin gittin bir halt bilirmiş gibi birde şimdi beşiktaş diyor paran mı bitti haaa. . . konyadan 6 milyon aldın haksız yere senin çapın ancak ptt ligi o da fazla sana ama neyse idare et

0
1
yanıtYanıtla
Babakartal:

Rıza adamın dibisin ama TD senin işin değil kardeş yaa Beşiktaşta denedin olmadı. Haaa takımı ikinci yarı aldın bir tane yenilgi gördün tüm maçları kazandın, niye çünkü Delbosgenin takımıydı, yeni sezonda hiç bir varlık gösteremedin o yüzdende ayrıldın, gittiğin takımlarda da bir başarın yok, bu işe ne sen talip ol nede Beşiktaş seni görevlendirsin atom karınca olarak hafızalarda kal

0
0
yanıtYanıtla
HER SENE TEK EĞLENCE:

?????

0
0
yanıtYanıtla
eski cephe:

KONYASPOR SENİ KOVDU . . YETEMEDİN. . ÇAPIN VE VİZYONUN KONYASPORA DAR GELDİ . . HALA BİR YERLERDE KONUŞUYORSUN ÇAPSIZ. . GİT DE 4. HAFTADAN KOVSUNLAR SENİ

0
0
yanıtYanıtla
Yilmax:

Rizespor bıraktın gittin ne setin beşiktaşa senden bir hoca olama z

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title