Haberler

Rıdvan Dilmen, Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın G.Saray'la anlaştığını söyledi

Güncelleme:

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 5-0 yendiği maçı değerlendirirken, sarı-kırmızılıların Demir Grup Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı. Rıdvan Dilmen ayrıca Arda Turan'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 5-0 mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyetle kapattı. Usta yorumcu Rdıvan Dilmen, 90 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Galatasaray'ın iki tane stoper alması gerektiğini vurgulayan Dilmen, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ın Sarı Kırmızılı formaya yakın olduğunu ifade etti.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

Ben Emre Kılınç ile Mert Hakan'ın önümüzdeki sezon Galatasaray'a geleceklerini düşünüyorum. Galatasaray ile prensip anlaşması oldu diye duydum. Fatih Terim, Seri ve Lemina'yı kesinlikle göndermez. Taylan'ın kafasını şuan allak bullak etti. Bu çocuk iyi oynadı. Galatasaray olmazsa olmaz transferi stoper. Linnes'i getirecek zaten. Bence iki tane stoper alması lazım ama bir tane kesin alması lazım. Taylan'ın performansı Selçuk İnan'ı geriye itecek. Belhanda'yı oturttu. Babel, Galatasaray'ın en önemli silahı. Formunda bir Babel ve Falcao hatta Feghouli bomba takım oluyor.

"ARDA TURAN İÇİN 10 KERE RİSK ALINIR"

Arda için 10 kere risk alınır. Ben sadece Arda'nın verdiği mesajlardan gidiyorum. Arda bence devre arası kamp ile başlayacak. İyi bir Arda'yı Atletico Madrid oynattı da Galatasaray mı oynatamayacak? Sergen ile Tümer yan yana oynamaz ama teknik direktörün işi bu adamları yan yana oynatmaktır. Oynattı Lucescu. Arda ile Babel'i oynatırsın. Birin forvet arkası oynatırsın. Babel santrafora yakın oynuyor. İnşallah, Arda inşallah toparlar.

"HAYIRLI OLSUN GALATASARAY'A"

Arda Turan Galatasaray'a hayırlı olsun. Galatasaray taraftarının serzenişi olsa da Arda Turan'ı sahiplenir, sahiplenmesi gerekir. Beşiktaş taraftarının Burak Yılmaz'ı sahiplendiği gibi. İnşallah da Galatasaray'da başarılı olur ve inşallah da form tutar ve Şenol Güneş milli takıma çağırır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Rıdvan Dilmen Emre Kılınç Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

Kebapçı selo:

Şampiyonluğa doğru giden takımın oyuncularını ayartmayı, akıllarını karıştırmayı iyi bilir bu şikesaray. Lisesinde fransız bayrağı dalgalandıran bi kulüptende bu beklenir zaten.

13
34
yanıtYanıtla
Mazlum Selo:

Selo dan Allah razı olsun. Adam Fatih hocadan hem dayak yedi hem de milli takımlardan Galatasaraya transfer etti Fatih hocayı. Sonuç? 2 şampiyonluk.. Selo, türk futbolunun en kırılma noktası oldu.

yanıt14
yanıt4
Saskin damat:

Herkes Bu Ridvani Fenerli saniyor ama mecburen Fenerde oynamis bir gs lidir kendisi. Fb yönetimi bunu biliyor ve o sebepten Fenerde görev verilmiyor. Bilen bilir

21
1
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Ne milli takimi adam 2 senedir top oynamiyor

13
3
yanıtYanıtla
Yiğityiğit:

Onun gs sevgisi yüreği yeter

8
1
yanıtYanıtla
Fenev:

Kebabci selo açıyor mu len ezik ..

2
6
yanıtYanıtla
Kebapçı selo:

Ağzındakini çıkar R leri söyleyemiyorsun embesil.

yanıt0
yanıt0
YAŞLI KURT:

SİVAS RESMEN KENDİ AYAĞINA SIKAR

3
2
yanıtYanıtla
helal rıdvan hoca:

rıdvan hoca çok güzel yorumlar yapıyor helal yüzde yüz haklı arda cimbomda ve milli takımda banko oynar kariyeri ortada ayrıca başakşehirde ne yaptı diyenler başakşehir şampiyonluğa oynadı kimin sayesinde haa takıma kattığı ruh yeter en azında arda öz ve öz galatasaray evladı boş kağıda imzayı kim atar bu devirde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title