Haberler

Rıdvan Dilmen: Bülent Yıldırım Artık Hakemlik Yapmasın

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, derbi maçın hakemi Bülent Yıldırım'a tepki gösterdi. Dilmen, "Bülent Yıldırım'a Allah uzun ömürler versin ama artık hakemlik falan yapmasın. Muhtemelen son derbi maçıdır." dedi.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Dilmen şu ifadeleri kullandı: "Bu maçın çok tartışılacağını bir haftadır konuşuyoruz ama saygı duyulması gereken bir konu var; Galatasaray 35 maçtır kendi sahasında yenilmiyor ve her maçı final gibi oynuyor. Galatasaray taraftarı 50 bin kişiyle Beşiktaş üzerinde korkunç bir baskı yaptı. Türk futbolu hiçbir dönem hakemler açısından bu kadar kötü bir döneme denk gelmedi.

"HAYIRLISIYLA BİTSİN BU LİG"

Bülent Yıldırım'a Allah uzun ömürler versin ama artık hakemlik falan yapmasın. Muhtemelen son derbi maçıdır. Necip iki kez kartlık faul yapıyor. Umarım hakemlik olarak sonu olur Bülent Yıldırım'ın. Hayırlısıyla bitsin bu lig. Kimse kimsenin başarısına başarısızlığına kılıf aramaması lazım.

"HOCA GİDİYOR METE KALKAVAN'A HESAP SORUYOR"

Maça damgasını vuran hakemin taktir haklarını ev sahibinden yana kullanmasıdır. Hoca gidiyor mesela Mete Kalkavan'a sahanın ortasında hesap soruyor. Bu demek değildir ki Galatasaray şampiyonluğu hak etmiyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Rıdvan Dilmen Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (45)

emre:

ne oldu rıdvancım aynı pozısyon gs derbısınde fenerın gol atmasına sebep olmustu ozaman vız vızlanmıyordun

32
12
yanıtYanıtla
GS:

bence sende yorumculuk yapma ne dedigini bilmiyon artik

21
15
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

görüyorum da bütün galatasaray düşmanları toplanmış :D ağlayın lan.

22
12
yanıtYanıtla
DENİZ CAN:

Şampiyon olduğunuzda için rahat edecek mi

yanıt1
yanıt7
TEK SEVDAM GALATASARAY:

kesinlikle edicek TEK GERÇEK GALATASARAY

yanıt2
yanıt0
GS Lİ:

NECİP E KART GÖSTERDİ. ONU YAZMAMIŞLAR BİLE. KARTTAN SONRA EN A 2 KEREDE ''BENİ ATIN'' ŞEKLİNDE FAUL YAPTI. HAKEM SIRF ÖNDEYİZ DİYE ATAMADI. TAC SİZDEN ÇIKIYOR KULLANIYORUZ OYUN AKIYOR HALA HAKEMİN PEŞİNDESİNİZ. OYUNCU DEĞİŞTİRİYONUZ BEKLİYONUZ GOL YİYONUZ İTİRAZ EDİYONUZ

16
17
yanıtYanıtla
adalet:

Hakemler içindeki örgütlü olanlar temizlenmedi, bu yüzden GS hep şampiyon, gerisi tiyatro.

14
14
yanıtYanıtla
Turgay:

Boşuna konuşma yanığı olan konuşur.Sen git kendi zavallı takımına bak.

21
7
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ulan oglum Ridvan ALLAH sanada uzun ve saglikli yilar versin ne olur sende bu yorumculugu birak artik yapamiyorsun iste zorlamanin bir anlami yok...

20
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BAŞAKŞEHİRE GÜVENDİNİZ OLMADI, BEŞİKTAŞA GÜVENDİNİZ OLMADI VE ZATEN FENERDEN BİR CACIK OLMADI E KUDURACAKSIN TABİ RIDVAN HAKLISIN. GALATASARAYIN DOĞRANDIĞI MAÇLAR HİÇ AKLINA GELMEDENMİ SÖYLEDİN BU SAFSATALARI. HADİ GİDİN KUMDA OYNAYIN BATMASIN BİR TARAFINIZA ÇÖP.

14
9
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title