Haberler

Real Betis, Max Kruse'ye talip oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'de forma giyen Max Kruse için son olarak Real Betis iddiası ortaya atıldı. Real Betis yöneticilerinin Max Kruse için Fenerbahçe'yle temas kurduğu ancak sarı-lacivertlilerin satmaya yanaşmadığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Max Kruse ile ilgili transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı lacivertli yönetimin satışına onay vermeyi düşünmediği Alman futbolcu için son olarak Real Betis'in devreye girdiği ve transfer için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen Max Kruse için Real Betis yetkilileri girişimde bulundu. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Bayer Leverkusen ve Leicester ile adı anılan oyuncu için Real Betis'in devreye girdiği ve transfer konusunda görüşmelere başladığı kaydedildi.

YÖNETİM SATIŞA SICAK BAKMIYOR

Fenerbahçe'de transferde limit yaratabilme adına Max Kruse'un satılacağı iddiaları artmaya başlamıştı. Gaziantep FK deplasmanında gol atan Max Kruse'yle ilgili edinilen bilgiye göre herhangi bir transfer durumu söz konusu değil. Sarı lacivertli kulüp ve oyuncu ayrılıkla ilgili bir düşünce içerisinde bulunmuyor. Max Kruse'un Fenerbahçe'de forma giymeye devam edeceği öğrenildi.

Max Kruse bu sezon Fenerbahçe'de forma giydiği 13 lig maçında 3 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

(FutbolArena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Real Betis Max Kruse Haberler

500

Yorumlar (5)

af:

aklı sıra iyi para bekliyor fb. bu gündem oluşturmak için yapılıyor. halbu ki ne teklif var ne başka bir şey.

5
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Satın gitsin beş para etmez son iki hafta gol attı diye gözler boyandı yine. . .

8
3
yanıtYanıtla
FB1907:

SAT. SAT. SAT.

6
3
yanıtYanıtla
Baresi:

Satın gitsin zaten ileri yaşda

0
0
yanıtYanıtla
fatih gül:

max kruse yeni forma real betis

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title