Haberler

Radamel Falcao, ilk maçında Galatasaray'a 2,7 milyon lira kazandırdı!

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldız oyuncusu Radamel Falcao, Kasımpaşa maçında galibiyeti getiren golü kaydetti. Falcao'nun bu golü Galatasaray'a 2,7 milyon lira kazandırdı.

Kasımpaşa maçında ilk kez forma giyen Radamel Falcao, galibiyeti getirdi. Sözleşmesine göre 3 puana karşılık 20 bin Euro kazanacak Falcao, buna karşılık kulübün TFF'den 2.7 milyon TL almasını sağladı. Kolombiyalı golcüyü ilk maçına Luyindama hazırladı. Teknik heyet milli arada idmanlarda Falcao'yu Luyindama ile eşleştirdi ve Falcao, Kongolu stoperle mücadele ederek Kasımpaşa provasını yaptı.

DİAGNE'Yİ SOLLADI

İlk 3 hafta 11'de sahaya çıkan ancak hiç gol atamayan Diagne'nin aksine ağları hemen sarsan Radamel Falcao, takım arkadaşlarına Senegalli oyuncudan çok daha fazla yardımcı oldu. Club Brugge'e kiralanan Diagne'de %45 olan atılan topu karşılama ve isabetli pas verme oranı ilk maçında Falcao'da yüzde 70 oldu.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Allper:

Sisirin bakalım sisirin balonu .. Rastgele gol oldu sonucta

5
29
yanıtYanıtla
GSkip60:

Allah Falcao ya balon diyecek kadar haset kıskanç yapmasın insanı :D

yanıt7
yanıt0
VATANDAŞ:

Futbol kulüpleri yabancı oyunculara milyonlarca Euro ödeyeceğine dışarıdan kaliteli alt yapı hocası getirip burada futbolcu yetiştirmelidir.

16
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ2:

BRAVO VATANDAŞ İYİ TESPİT. BU SÖYLEDİĞİNİ ÜLKEDE BİR TEK SEN BİLİYORSUN. FUTBOLUN İÇİNDEKİLER DAHİ BİLMİYOR. :D KİMİ YETİŞTİRDİK BU ZAMANA KADAR KAÇ ELİN PARMAĞI. EN İYİSİ ARDA TURAN. ONUN YERİNE DE BAYAN SUNUCULAR GOL ATMAYA BAŞLAMIŞ:D

yanıt4
yanıt1
ULTRAKEDİ:

Taca giden top adama çarptı gol oldu yuh sizin futbol anlayışınıza. Papaz her zaman pilav yemez şansa gol oldu.

1
14
yanıtYanıtla
Download:

Şans olsun da ondan yana olsun senin FALCAO yu kıskanmam bile şans

yanıt3
yanıt0
PARAYA DOKUNMASINLAR:

paraya dokunmasınlar olduğu gibi falcaoya verilecek zaten adam aldığı nefes için ekstra alıyor bizim garip vatandaş da yıldızımız var diye sevinsin ekstra olarak. .

6
9
yanıtYanıtla
kim:

aldığın paralar helal olsun sana krallll vurduğun gol olsun ama yavaş vur kuşlar ürkmesin :)))

10
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Takımdaki diğerleri sizin oynamanıza gerek yok baksanıza adam tek başına oynamış, maç kazandırmış

1
3
yanıtYanıtla
RECEP:

ya kardeşler adamın herduruşu futbol kokuyor demekki buda futbolcunun meziyeti yarın şampiyonlar liginde seyrine doyum olmaz . teşekkürler abdurahimbey. teşekkürler sayın başkan. teşekkürler FATİH TERİM ilerideki topçumuz gerçekten güven veriyor.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title