Haberler

Radamel Falcao'dan Metin Oktay selamı!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, maç başında ve gol attıktan sonra Metin Oktay selamı verdi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Radamel Falcao, Kasımpaşa karşılaşmasının başında tüm takımla birlikte Metin Oktay selamı verdi. Yıldız oyuncu ayrıca gol attıktan sonra da Metin Oktay selamı verdi.

Radamel Falcao'dan Metin Oktay selamı!

METİN OKTAY İLE İLGİLİ VİDEO YAYINLANDI

Sarı kırmızılıların efsane ismi "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay, ölümünün 28. yılında kulüp ve taraftarlarca da unutulmadı. Karşılaşma öncesi ekranlardan Metin Oktay ile ilgili bir video yayınlandı.

Radamel Falcao'dan Metin Oktay selamı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Metin Oktay Kasımpaşa Haberler

500

Yorumlar (4)

es:

cımbom komple yabancı oyuncularla kurulu bu rezalet dıyer takımlarda böyle yerlı oyuncu yok artık 1990 ve 2000 yılarındakı futbol coşkusu kalıtesi yok yabancılar yuzunden, , , , , 5 veya 6 yabancı olmalı cimbom uefa super kupayı aldıgında takım da yerlı ısımler fazlaydı millı marş soylenıyor okuyan yok takımlarda utanc verıci durum

0
1
yanıtYanıtla
Geceler geceleeerr zalıımm geceleerrr ):

Geceler geceleeerr zalıımm geceleerrr :)))

0
0
yanıtYanıtla
Alpaslan:

tam taraftar yalakası

0
0
yanıtYanıtla
Ali:

Dünya kupasında üçüncü olduğumuzda milli takımda ilk 11 de 8-9 Galatasaraylı oluyordu•O zaman küçük düşünen Galatasaray düşmanları gs’den başka takım yok mu diyorlardı•O zaman federasyon başkaydı ama yine Şenol Güneş vardı•Anlatabildim mi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title