Haberler

Quaresma'dan çok konuşulacak transfer sözleri: Ben satılık insan değilim

Güncelleme:

Yaz döneminde Beşiktaş'tan ayrılıp-ayrılmayacağı merak konusu olan Ricardo Quaresma, kendisine sorulan Fenerbahçe ya da Galatasaray'dan teklif alıp almadığı sorusuna sert yanıt verdi.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak konusu olan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanı Azad Rahimov ile Bakü'de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından kameraların karşısına geçen yıldız isim, geleceğiyle ilgili olarak "Beşiktaş'la olan mukavelem devam ediyor. Kariyerimi burada bitirmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"BEN SATILIK İNSAN DEĞİLİM"

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah Beyazlılar'daki kontratı 2020 yazında sona erecek olan 36 yaşındaki Q7, futbolda her şeyin mümkün olduğunu ve bir gün Azerbaycan'a transfer olabileceğini söylerken Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif alıp almadığına ilişkin bir soruya ise "Ben satılık insan değilim. Türkiye'de ancak Beşiktaş'ta oynarım." şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (35)

berke:

sen nasıl bir kralsın reyizzzz yaaa

23
7
yanıtYanıtla
Siyah Beyaz:

ADAAAMSIINNN KUAAREJJMAAAA

21
7
yanıtYanıtla
XXOKİ:

işte gerçek beşiktaşlı bazı türk futbolcular örnek alsın ders alsın bu çocuktan. . kralsın ricardo

18
8
yanıtYanıtla
serdar:

vay be ne beşiktaşlı anasını satim 2 ay maaşını alamadı diye fifaya başvuran beşiktaşı şikayet eden bu şahısmı gerçek beşiktaşlı

yanıt0
yanıt0
Emekli:

Sen adamin dibisin birde seni hala bu takimda gormek istemiyorlar istemiyene yaziklar olsun

17
6
yanıtYanıtla
bymacho:

Ne gam yaş 36 senede 5 maç yangel yat, ne etsin seni GS FB diyecem ama onlarında BJK dan farkı yok, hatta bütün takımlarımız aynı, hersene aynı terane alırken öve öve bitiremedğin dünyaları ödediğini devre arasında nasıl gönderirim planlamaları yapıyorlar ondan sonrada bu ülke takımlarından Avrupada başarı bekleniyor, hepsi fanatik seyircinin cebindeki paranın peşinde,

15
5
yanıtYanıtla
bjkli:

quarejmanın Beşiktaş ile başarısı çok

yanıt0
yanıt0
ksk:

yürrüü taş arabası fener napsın seni. .

5
13
yanıtYanıtla
Pazarcı:

????????yutulan kuskanee

yanıt0
yanıt2
memoli:

Ula Emre yi aldınız ya Ne farkısı var hahaaaa

yanıt7
yanıt1
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title