Haberler

Quaresma, Beşiktaş'a ihtar çekti

Güncelleme:

Portekizli futbolcu Quaresma'nın, Beşiktaş'tan Subat ayından beri maaşını alamadığı ve bu yüzden kulübe ihtar gönderdiği iddia edildi.

Ricardo Quaresma, Şubat ayından beri maaş alamadığı için Beşiktaş'a avukatı aracılığıyla ihtar gönderdi. Portekizli yıldız, yaklaşık 1 milyon euroluk alacağının ödenmesi için kulübe yarına kadar süre verdi.

Akşam'da yer alan habere göre; Kulüp, bu tarihe kadar ödeyemezse 1 hafta daha ek süre tanınacak. 35 yaşındaki oyuncunun kulübü ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Abdullah Avcı, Quaresma'yı takımda istemiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (12)

sercan:

Quaresma yı yedirmeyiz hadi pepe ye ve diğerlerine yaptın Fikret orman yemezler , paralar nerede bunların hesabını ver ve derhal istifa et

15
2
yanıtYanıtla
kartal:

bizden de q7 ye ihtar olsun ! kusura bakma da arkadaş sen 1 senedir nerelerdesin ? çok bağrımıza bastık ama , nerdeyse bitse de gitsekleri oynar oldun bir senedir . demek ki neymiş , para , para , paraymış ! keşke olsa da versek , sanada bu saattden sonra acilen güle , güle desek . . .

5
7
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Orman başkanlıga hiç yakışmıyor.

9
3
yanıtYanıtla
.:

8TAŞ KÜMEYE

6
4
yanıtYanıtla
NE ONEMI VAR:

KIM OLURSA OLSUN MAASINI ISTER TABI

10
0
yanıtYanıtla
baya:

kovun gitsin şunu

1
8
yanıtYanıtla
ormanda ince oyunlar..:

orman oyunu, portekizliyi bu yola zorlayıp, taraftar baskısını bertaraf etmek. .

4
4
yanıtYanıtla
Blade:

Fikret iyice batirdi egolarina kurban oldu bencil egoist ve narsist bir adam herkesib gozunu boyadi ama artik gitme vakti

6
0
yanıtYanıtla
Zapata:

Gönderin şu yozu, tak ayak. Beşiktaş iki yıldır necip ve quarezma nedeniyle şampiyon olamıyor

1
0
yanıtYanıtla
adem erdem:

İyi günde kötü günde beşiktaşı yanındayız

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title