Haberler
Güncelleme:

Siyaset arenasında neler oluyor? Bahçeli'den İnce'ye sürpriz telefon: Görüşelim

2023 seçimleri için geri sayım devam ederken siyaset arenasındaki sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Son olarak MHP lideri Devlet Bahçeli, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi arayarak "En kısa sürede görüşelim" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

ERKAN :

ince 3-5 oy chp den koparırım diye chp düşmanlığına soyunduya bahçelide oradan bilgi alayım umuduyla görüşmek ister.

46
29
yanıtYanıtla
Kuman:

CHP Şuan bir mezhep partisi. Kendi mezheplerinde olmayanları kapı kulu olarak gören bir yönetim var.

yanıt14
yanıt9
Sanane Adımdan :

CHP nin çöktüğü aşikar millet artık kalanları toplama peşinde İnce olsun Sarıgül olsun son zamanlarda Ümit özdağda baktı muhalefette iyi parti ve chp gidici İktidardan çok muhalefete yüklenmeye başladı batan geminin malları için :D

24
33
yanıtYanıtla
ERKAN :

chp mi çöktü? çöktü dediğin parti istanbul ankara adana gibi şehirleri aldı. hayal aleminden yorumların bunlar.

yanıt27
yanıt29
Orhan Dik :

İstanbul ve Ankarayı aldık diye kendilerini adam sanmaya başladılar. Halbuki bu şehirleri; AKP'den kopan küçük partiler, iktidara küs ülkücüler (iyiparti) ve normalde AKP'ye veren fakat belediyelerde iş ve ihale vaadiyle oyları alınan Kürtler sayesinde aldılar.

yanıt16
yanıt8
matiatli men:

Fizikçi hocamın ülkese sorunlarına duyarlı,ülkemin insanı olduğunu,devlet ve millet aleyhine iş yapacağına inanmıyorum sağ görüşlü insanlarla görüşmesi bence birlik açısından olumlu görüyorum.??

14
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title