Haberler

PFDK, Konyasporlu Adis Jahovic'e 2 Maç Men Cezası Verdi

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe-Konyaspor maçında kırmızı kart gören Adis Jahovic'e 2 maç men cezası verdi.

PFDK, Konyaspor forması giyen Adis Jahovic'e 2 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ATİKER KONYASPOR Kulübü sporcusu ADIS JAHOVIC'in, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu) ile karar verilmiştir."

ADEM BÜYÜK'E 2 MAÇ CEZA

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçında kırmızı kart gören Adem Büyük ile ilgili PFDK'dan yapılan açıklamada, "EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu ADEM BÜYÜK'ün, rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Adem Büyük Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

YUPPİ:

FENER KÜMEYE GİTSİN DE VARSIN İKİ MAÇ MEN ALSIN HAKSIZ YERE DE OLSA

3
3
yanıtYanıtla
Futbolu bildiğini sananlar ölse:

Lan ne içiyorsunuz siz. Trabzon-alanya maçında aynı pozisyon oldu, hakem sarı verdi. VAR oralı bile olmadı. Ya onada görüntülerden basın cezayı ya da jahoviçi cezasız bırakın. Saçmalık. GErçi Trabzonsporun 3 puanı gitti o kırmızı verilmeyince ama zaten basit kırmızı bunlar.

1
1
yanıtYanıtla
Burçin:

Malatyasporlu Adem demi iki maç ?Herhalde öyle okudum . Adelet bumu ?Avrupada olsa futboldan men edrlerdi! Adam rakip tarafın maçı kolay, Kazanması için . . . . . . . . . . . . . . ?Araştırılsınki bir daha kimse yapamasın böyle sorumsuz hareket. . .

1
0
yanıtYanıtla
BOŞ:

SKRTEL AYNI MAÇTA RAKİBİN AYAĞINA ÇİFT DALDI BİR ŞEY VERİLMEDİ. BİR GALATASARAYLI OLARAK DİYORUM Kİ ANADOLU KLÜPLERİNİN HAKKI CİDDİ OLARAK YENİYOR, YAZIK VALLA.

1
0
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Cigi bahçe talan olmuş yavrular filmini izliyorlarmis ve kume düşeceği için hüngür hüngür agliyorlarmis

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title