Haberler

Peter Crouch'un Galatasaray'a Attığı Gol, Tarihin En İyi Akrobatik Golü Seçildi

Güncelleme:

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid formasıyla Juventus'a, Gareth Bale'in ise geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'a attığı rövaşata golleri hala akıllardayken Peter Crouch'ın Galatasaray'a attığı gol, Şampiyonlar Ligi'nin en iyi rövaşata golü seçildi.

"BIRAKIN DA ÇOCUKLARIMA KİMİ YENDİĞİMİ ANLATAYIM"

Şampiyonlar Ligi resmi Twitter hesabı, Ronaldo, Bale, Mandzukic ve Crouch'ı aday gösterirken İngiliz forvet, ''Bu oyuncular bir sürü ödül kazandı. Biraz ara versinler. Bırakın da çocuklarıma kimi yendiğimi anlatayım.'' şeklinde bir tweet attı.

BURNLEY FORMASI GİYİYOR

Bu tweetin ardından Crouch'ın oyları hızlı bir şekilde artarken ankette de birinci sırayı kaptı. 2006 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı rövaşata golü ile anketi kazanan Crouch, şu anda Burnley forması giyiyor.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Peter Crouch Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Abuziddin Kılkuyruk:

Bence Tuncay Şanlı''nın Mancesther United''e attığı gol daha akrobatikti. . Çifte standart var.

29
9
yanıtYanıtla
zenci:

galatasaraylım ama haklısın kardeş oda güzel goldü. . hatta fenerbahcelı devid''de intere güzel gol atmıstı yanılmıyorsam. .

yanıt0
yanıt0
kale71:

Zor elimizden kurtuldular o maçta

13
17
yanıtYanıtla
AYNEN:

HAKLISIN KARDEŞİM, ÇOK GÜZEL OYNAMIŞTIK

yanıt0
yanıt0
CROUCH CİNCONU DELER GEÇER RÖVAŞATASIYLA:

Bu maç 3-2 bitmişti. Liverpool 3-0 önde olduğunda rahatlayıp maçı bırakmıştı adeta. Cinconlular da diyor ki elimizden zor kurtuldular. Ümit Karan 2 gol atmıştı. Süre yetmedi diyorlar ama süre yetse Liverpool 8taşa yaptığını size de yapardı emin olun cinconlular :D

3
7
yanıtYanıtla
Omata:

Gs için iyi bir reklam Bunu kullansın, ''''var ya o golü biz yedik'''' :))

3
3
yanıtYanıtla
NOKTA:

3-2 lik rövanşta okanın lıverpoola attığı gol hepsinde süper

3
1
yanıtYanıtla
GÜLEN YÜZ:

O maçta Crouch un golü süperdi ama 3-0 dan 3-2 ye geldikten sonra nasıl afallamışlardı onuda hatırladım. Ümit Karan şov vardı.

2
2
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

CİNCONSPOR DEĞİL Mİ HER YERDE REZİL EDER BİZİ

2
1
yanıtYanıtla
svspor:

kimse cenk in benficaya attığı golü söylemiyor bence şampiyonlar ligindeki en iyi gol

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title